Прегледи: 3496 - Коментари: 1
УКРАИНСКИ борци побягнаха към Русия

УКРАИНСКИ борци побягнаха към Русия

ВЪПРЕКИ забраната на фашистката власт в Киев борците на Украйна пристигнаха на своя глава в руския град Каспийск за Европейското първенство по класическа борба.

На фона на русофобската вакханалия /"Москва е виновна за всичко!"/ състезателите вбесиха спортните чиновници на държавата "404" /Несъществуваща/. В Киев се готвят за саморазправа с непокорните борци, но пък така губят най-добрите си спортисти и най-вероятни медалисти от Световни първенства и Олимпийски игри.

Както казва народът: "Ум царува, ум робува, ум патки пасе.":

Украинские борцы сбежали/избягаха/ в Россию: чиновники рвут/късат/ и мечут/режат/

Фото: ассоциация борьбы Украины

Чиновник жестко/ЯРОСТНО/ осудил/ОСЪДИ/ ослушавшихся/НЕПОСЛУШНИТЕ/ спортсменов
Команда Украины отправилась/се отправи/ на чемпионат/шампионата/ Европы по греко-римской борьбе/борба/ в российский Каспийск, несмотря/без оглед/ на запрет/забраната на/ официального Киева.

Министр молодежи и спорта Незалежной Игорь Жданов рассказал об этом на своей странице в Facebook. "Как министр и гражданин, считал и считаю такие действия недопустимыми!" – написал он. Жданов особо отметил, что борцы сборной поехали в Россию за свой счет. "Мы будем жестко отслеживать такие самовольные путешествия на предмет возможного нарушения трудового законодательства спортсменами и тренерами, которые... работают по контракту с государством" – предупредил министр.

Власти Украины 13 марта объявили о временном отказе от участия в спортивных соревнованиях на территории РФ из-за политической ситуации. Вопреки государственной позиции, исполком Ассоциации спортивной борьбы Украины 17 апреля подал заявку на участие в чемпионате Европы по борьбе в российском Каспийске.

К сожалению, на чемпионат не поехал лидер сборной Украины Жан Беленюк. "Мне ехать запретили за неделю до выезда! Не хочу вдаваться в подробности, отмечу лишь, что мы до последнего боролись за право ехать на эти соревнования".

Так/Така/ написал спортсмен на своей/своята/ страничке в Instagram.

Опубликовал ИВАН БАЛАНДИН, 03.05.2018 в 18,35
От: sportnadivane1.mirtesen.ru




Потребител:


Коментар:

1. Потребител: ДЕДО ПОП     Дата: 2018-05-04 16:53:24    
На някои акълът им идва със закъснение,но все пак им идва, на други въобще не им идва! Вероятно са по рождение без акъл!?