Прегледи: 4404 - Коментари: 0
МАНИПУЛАЦИЯТА "Варадеро"

МАНИПУЛАЦИЯТА "Варадеро"

"Варадеро" е курорт в Куба, а не в десетки пъти по-прескъпата Флорида или Хаваите във ФАЩ, не е Ница или Монте Карло във Франция, не са Канарските острови на Испания или все така скъпите италиански курорти край Неапол или Римини.

В антибългарските Нова и БТВ проглушиха, че Волен Сидеров бил във Варадеро. Но един ден в хотел в Маями струва колкото 10 дни във Варадеро – по същото време, докато Волен бе в Куба, Цветан Цветанов бе в Маями, но проФАЩ купените "български свободни" медии не съобщиха този факт. Аз самият съм бил във Варадеро като младеж, състезател по фехтовка. Точно както на снимката, плажът е уникално красив, водата изумрудено-бисерно чиста, пясъкът брилянтен, но "хотелите" са едни китни средно скромно обзаведени къщички, без климатици и пр западни удобства.

Та Сидеров ходи в Русия - по-точно в Крим, в Китай, на парада на Победата на 9 май в Москва, в Париж бе по покана на Марин льо Пен, лидерката на националистите на Франция, а Цветанов във ФАЩ на 10 пъти по-скъпа "екскурзия" бе обработван от ЦРУ. Последствията са очевидни – Цветанчо с 6-те апартамента е за педерастко-лесбийско-джендърската Истамбулска конвенция, за изгонване на руски дипломати – изобщо е реален агент на ФАЩ, а не български депутат.

Волен посещава последователно страни противници на гл/р/обал/р/изма и западния колониализъм, а Цветанчо, както и десните, протурската ДПС, че и БСП са прислуга на Запада, т. е на западните банки и корпорации, които ежегодно крадат от Българско по 12 – 14 млрд Евро. Вместо да развиваме изгодни икономически отношения с враговете на западните крадци, ние настанихме вериги магазини, комуникационни компании, западни банки, злато- и меднодобивни дружества… изобщо хиляди крадци-глобалисти в Българско.

Волен работи за възхода на Родината, а ГЕРБ, БСП, ДПС и десните са еничарите на Запада.

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар: