Прегледи: 6684 - Коментари: 1
ПУТИН развенча Запада, но следва по-безмилостен управник

ПУТИН развенча Запада, но следва по-безмилостен управник

На снимката на РодинаБг.ком: Дмитрий Рогозин

РУСИЯ има традицията да разгромява военно Европа.

Така се случва с Полша, която е била Великата сила на XVII в, с Швеция, която е била Великата сила на XVIIIв, с Франция, която е била Великата сила на XIXв и с Германия, която е била Великата сила на XX в. Някои ще кажат, забравяте Англия, но тя никога не е побеждавала сама, а винаги с подлата си политика е измъквала победата с цената на огромни жертви на съюзниците си.

Какво се случва в ХХI в? СССР, не заради идеология, а заради своето технологично изоставане се разпадна. Китай, също с комунистическа идеология, тръгна по пътя на високите технологии и след година-две става икономическа сила № 1, като вече е първа в света по покупателна способност. Начело на Русия, реална наследница на СССР, застана Владимир Путин. Той даде много сигнали, че желае да работи със Запада, но "цивилизаторите" решиха, че това не им е изгодно. Искаха да продължат да убиват, да грабят сами, лъжат и развращават света, както са го правили 5 века.

В Русия има всичко според политическия модел на Запада – демократични избори, пазарна икономика, свободни медии /Бел.РодБг – Дори на Първи канал има всякакви мнения, вкл антируски и "антипутински", а в нито една западна тв не канят с руска гледна точка./ Обаче Западът иска да унищожи Русия, защото тя има неизчерпаеми на практика богатства, а пък и на доста места по света спря западния грабеж и разбойничество.

Западът тръгна по изпитания си сценарий срещу своите врагове: Обявява лидера на непокорната държава за дявол и включва цялата си пропагандна машина + политически подкупи и икономически нечисти хватки, за да свали неудобния им водач и да постави на негово място своя марионетка.

С Русия /Бел.РодБг – Както и с Китай./ това не проигра. Дали начело на Русия ще е Владимир Путин, или някой определен от него наследник – нищо в полза на Запада няма да се случи. Напротив, следващият управник на Русия, бил той Дмитрий Рогозин, Владимир Ермаков /Бел.РодБг – На пресконференцията за "отравянето на Сергей Скрипал от Русия" Ермаков бе така твърд, че западните журналисти се парализираха./ или който и да е от "младата гвардия" –

Външнополитическият курс на Русия изобщо няма да се промени, а с абсолютна сигурност ще се втвърди.

Да не говорим, че за бъдещите 6 години /толкова е мандатът на руското президенство/ Русия и особено Китай ще укрепнат икономически. Срещата в Анкара на Путин, Ердоган и Роухани е сигнал и за други "непокорни" на Запада страни да променят политическия си вектор от ФАЩ към друг полюс от все по-многополюсния свят. Владимир Путин е гросмайстор в политическия принцип на "скачените съдове". Българско отказа под циничния диктат на Запада "Южен поток", появи се "Турски поток". Ние отказахме /засега/ АЕЦ "Белене", появи се турската АЕЦ "Аккую". Ит.н и пр.

Русия има намерение да разширява влиянието си и да привлича нови съюзници или най-малко сигурни икономически партньори и така политико-географската кошница на Запада се изпразва все повече. В лакомията си западняците отблъснаха възлови страни – Филипините, Египет, Катар, Пакистан. А дори "Най-вярната" на ФАЩ Саудитска Арабия сключи взаимноизгодни икономически споразумения с Русия, като обвързаността й със Запада от 100 % спада към 80 и тенденцията е очевидна.

Путин е твърд, но спокоен и безрисков играч. Дори в екстремни действия като в Южна Осетия, Крим и Сирия не преминава опасна граница.

Следващият управник на Русия /но това най-рано след 6 години/ ще е не само по-безмилостен към Запада, а и направо ще е опасен за съществуването на "цивилизаторите", чети: световните убийци и крадци на богатствата на народите.

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Асен Банев     Дата: 2018-04-17 16:46:20    
Атака е курва на ГЕРБ.