Прегледи: 3918 - Коментари: 1
ЧУДОВИЩАТА Горбачов и Елцин излъгаха за Катин

ЧУДОВИЩАТА Горбачов и Елцин излъгаха за Катин

Снимка: РодинаБг.ком

ВСЕ ПОВЕЧЕ се множат доказателствата, че убийствата на полски офицери /Бел.РодБг – В катинската гора няма разстрелян нито един полски войник или сержант./ НЕ са извършени от КГБ и респективно от Червената /Бел.РодБг – съветската/ армия през септември 1939 г.

В руския печат има вече десетки статии от различни изследователи, които след анализа на всички факти в съвкупност определиха като ЛЪЖА информацията за масовия разстрел на поляци от Русия. Ето и кратката история на случилото се.

След разпадането на СССР - всичко лошо, Световното Зло се приписа на съветския комунизъм и респективно на Русия. Всъщност в управлението на СССР, основната нация, участвала във вземането на решения, е еврейската, която в името на комунистическата идея подлага на масово изтребление или геноцид всички народности в Русия и най-вече руския народ.

Що се отнася до масовото изтребление на полските офицери, особено до твърдението, че Русия целенасочено е избивала поляци, набива се на очи "класовият" подход. Самият факт, че полските войници са абсолютно незасегнати, а дори по-късно активно се включват като "Армия людова /пол. - народна/" в състава на Червената армия, доказва, че Русия, респективно Сталин, са ценяли полската работническа класа и селячество. Нищо срещу Полша няма, при положение, че има разстреляни поляци, а по-голямата част от предалата се на Съветския съюз полска армия е била и пощадена, и ценена. И то при положение, че не съветската армия, а нацисти германци са извършили масовото изтребление.

Основна вина за мита, че Съветският съюз извършва това престъпление, имат Михаил Горбачов /Белязания в духа на Антихриста/ и алкохоликът Борис Елцин. Комисия, назначена от зомбирания от Запада /сиреч от ЦРУ и ционизма/ Боря, без проверка на фактите, само за да угоди на русофобията, излиза с официален документ, че разстрелите на полски офицери са извършени от КГБ по пряка заповед на Сталин. Има Решение на Съда в Хага, че подписът на Сталин под Заповедта за "разстрела" е фалшифициран, + че самият документ от "1939 г" е абсолютен фалшификат. /Бел.РодБг – Бе установено, че документът е създаден на основата на текстове от 1941 г, т.е две години след т.нар "съветски разстрел"./ В стремежа си да се покаже верен слуга и подлога на Запада, Елцин фалшифицира историята.

Последствията са, че в света приемат руския "елцински", т.е антируски документ за верен, както е в българската поговорка: "Нека аз да кажа, че сестрата ти е курва, пък ти си приказвай и докажи, че нямаш сестра." Злото е сторено, а в западните "свободни" медии избягват да пишат за Решението на Хагския съд.

Що се отнася до фактите, те са безапелационни. Всички патрони, с които са разстрелвани полските офицери, са немско производство. Установява се и времето за производството на патроните – то съвпада с времето, когато в района вече е нямало съветски войски. Свидетелите, които обвиняват Червената армия, са или нацистки офицери, или полски русофоби. Обратното - живите свидетели, когато през времето на Владимир Путин се прави контраразследването, дават неопровержими доказателства за неучастието на съветски войски или агенти на НКВД в масовото убийство.

Коментарите са излишни, но те са характерни за промитите от Запада мозъци на васалните им държави, когато примерно в Япония, над 20 % от младите японци смятат, че атомните бомбардировки над Хирошима и Нагасаки не са извършени от военните престъпници от ФАЩ, а от съветски самолети.

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски




Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Атанас Захариев     Дата: 2018-04-17 16:47:51    
Атака е курва на ГЕРБ.