Прегледи: 2467 - Коментари: 0
ЖАЛКО за ФАЩ: Ядрени цунами по океанските брегове или?

ЖАЛКО за ФАЩ: Ядрени цунами по океанските брегове или? ЖАЛКО за ФАЩ: Ядрени цунами по океанските брегове или?

ФАЩ-медиите /очевидно по примера на лъжеца Тони Блеър - нали "имаше" оръжия за масово поразяване в Ирак/ винаги знаят нещо, но то е нещо като нашия виц за компютрите, които били всъщност компоти.

Но "информацията" в "цивилизованите" тв и издания - освен че има цел да манипулира - често е деформирана, дори при добро желание. Така статиите за заровени ядрени бомби, руски, в океанските крайбрежия на ФАЩ са изцяло изфабрикувани.

Истината е друга - руските подводни ракети "Статус-6" могат да предизвикат опустошителни цунами, които реално ще потопят всички американски крайбрежни градове:

"БОМБЫ/Бомби/-КРОТЫ/спящи/" ИЗ РОССИИ, ЗАРЫТЫЕ/зарити/ У ПОБЕРЕЖЬЯ/крайбрежието/ США И ВЫЗЫВАЮЩИЕ/предизвикващи/ ЦУНАМИ, СИЛЬНО НАПУГАЛИ/уплашиха/ ЗАПАД

"Путин установил/постави/ глубоководные/дълбоководни/ бомбы/бомби/ у побережья/крайбрежието/ США!" - примерно с такими/такива/ заголовками/заглавия/ однажды/веднъж/ вышли/изляхоха/ западные издания.

Это спящие бомбы, которые при активации взорвутся и вызовут огромное цунами! Появившаяся волна смоет все прибрежные города Соединённых штатов!"

"У России есть ядерные бомбы, траекторию которых очень трудно отследить!" - так писали западные издания, впадая то ли в истерику, то ли поддаваясь панике. Оказалось, что вся волна возбуждения поднялась из-за нескольких слов Виктора Баранца - военного обозревателя "Комсомольской правды".

Оказывается он пояснял своему изданию о том, каки будут ассиметричные ответы на военные действия НАТО и США. Как видим, о цунами, смывающем прибрежные города западные издания придумали сами.

А бомбы-кроты, которые сами зарываются в землю - это всем известный подводный беспилотник "Статус-6". Об этом проекте стало известно еще в конце 2015 г, когда по Первому каналу.

Якобы/Сякаш/ случайно "засветили/осветиха/" сверх/свръх/. секретную/секретната/ разработку/разработка/.

Опубликовала Таня*, 31.03.2018 в 05,10
От: interesnienovosti321.xyz




Потребител:


Коментар: