Прегледи: 3725 - Коментари: 1
НАКАЗАТЕЛНА демокрация

НАКАЗАТЕЛНА демокрация

НАКАЗАТЕЛНА демокрация
Рunitive democracy

Снимка: РодинаБг.ком

В ИСТОРИЯТА на Българско има много насилие, контранасилие, свръхнасилие, прикрито насилие, дори има и кратки периоди без насилие.

Но няма време в родната ни летопис, дори не и по време на турското робство – дори и в самото му начало - когато да сме намалявали за по-малко от 25 г с повече от 25 %. Това се случи сега – от 1991 до 2016 г. От над 9 мил западните ни господари-убийци съкратиха с 2 мил гордата ни до 1989 г нация.

Към родните демократи /не става въпрос за "демократите"-фалшивки/, които повярваха в този социално-политически модел, аз, а и повечето честни хора изпитват едно силно съжаление, една бащинска грижа, но и дълбоко, яростно понякога разочарование. Има порядъчни, свестни морално личности сред тези, които не само посрещнаха с радост 10 Ноември, а и до днес смятат, че демокрацията е нещо добро и дори единствено добро за Българско.

Те развяваха сините знамена на СДС, понастоящем на Европейския съюз /въпреки че официално той няма знаме, химн и никаква Конституция/, пееха прочувствено "Развод ми дай", но всъщност се разделиха, разведоха, отделиха се от едно благополучие и безапелационна сигурност за работа, спокойствие, ясни житейски и юридически правила и закони. Разводът с комунизма, по-точно със социализма, доведе до масова безработица – реално средно за годините след 1990 над 10 %, иначе между 8 и 25 %; доведе до свръхувеличение на престъпността – до 20 пъти на убийствата, до 100 пъти на кражбите и грабежите.

Вината на всеки демократ, особено на честните, е равнозначна на смъртногреховно предателство. Ние предадохме своята свобода, политически и икономически суверенитет в ръцете на западните – не принципи и дори не политици – в ръцете на западните банки и корпорации. Българинът дава над 80 % от приходите си на веригите магазини, енергодружества, оператори, водни дружества, стоки изобщо – точно на тези западни банки и корпорации.

А още по-циничен е приносът на домораслите ни демократи в самия начин на прилагането на демокрацията. Тя бе въведена силово, българоубийствено, семействоубийствено, образователноубийствено, здравноубийствено, младежоубийствено. Но няма и 1 /един/ % изненада за редакцията на РодинаБг.ком в методите за "осъществяване" на демокрацията. Тя бе налагана във всички държави с оръжие и народностно унищожение. Сърбия, Българско, Русия, Румъния, Виетнам, Венецуела, Босна и Херцеговина, Косово, арабските "цветнореволюциионни" държави, особено Египет, Либия и Сирия, а векове преди това – Шотландия, Ирландия, Уелс, индианците във ФАЩ, Канада и цяла Латинска Америка, Африка, Китай, аборигените в Австралия – навсякъде под /не/скритата фашистка диктатура на банките и корпорациите бяха избивани десетки, стотици милиони местни хора, пращани в затвори, в концлагери /Бел.РодБг – Концлагерите са "изобретение" на ФАЩ-политиката за унищожение на индианците./, доведени до безумно отчаяние не само хора, а цели общности и народи – това е ИСТИНСКОТО лице на демокрацията. Не спокойствие за работното място, живота, здравето и имуществото човешко, а страх-стрес-страдание ежечасно и ежеминутно за децата, работата, дома и всяка вещ.

Най-перверзното в наказателната демокрация /а тя никъде не е друга, освен такава – убийствено наказателна/ е пропагандата, купената от западните банки и корпорации журналистика /Бел.РодБг – В Българско дори открито-грантаджийска./, която от екраните с усмихнатите лица на руси или брюнеткови проститутки, най-вече в прекия смисъл на тази дума, от двата пола и джендъри, обяснява на умиращата ни нация как сме свободни, понеже било демокрация. Да припомня на изпразнено-промитите от прозападното ни образование безмозъчни мозъци, че още Сократ и особено Платон определиха демокрацията като най-лошия социален и политически модел.

Но – докато сме в ционисткото НАТО и Еврогейския съюз – демокрацията ще продължава да ни убива, граби, лъже и развращава и няма да спре!

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Сава Ярославов     Дата: 2018-04-17 16:48:19    
Атака е курва на ГЕРБ.