Прегледи: 4250 - Коментари: 5
Семейно положение - двуженец

Семейно положение - двуженец

Тържествен фейлетон

Семейните положения на световните лидери нямат никакво практическо значение за световната политика. Даже американските президенти, които проформа задължително имат здраво семейство - обичат да кръшкат. Да си припомним саксофониста Бил и неговата пура, вметната в устата на еврейката Моника Левински и нейната "осперманена" рокля. Забравена за 6 месеца уж случайно така. Освен това лезбийки и педерасти управляват масово еврочленки.

Но в България като изключим бойната Ренета Инджова - мъжете са на почит. Стефан Стамболов, Тодор Живков, даже мургавият Иван Костов и пр. и пр. са печелили със своето мъжество. А и в световен мащаб жените лошо защитават интересите на жените. Зелени, радикаллиберали и пр. женски лидерки най-често са неудачнички в отношенията с мъжете. Или най-малкото - мъжемразки. А щом мразиш мъжете - каква жена си??? На Запад интересите на жените се защитават от жени лезбийки, разведени, бездетни, най-често феминистки, които не разбират истинските потребности и желания на нежния пол. Затова инстинктивно в демокрациите жените с нормална сексуална ориентация гласуват за мъже. Впрочем - още повече така е в България, където за радост нормалните жени са повече, отколкото в повредения сексуално Запад.

Неслучайно в сегашните избори един от кандидатите за премиер е на практика двуженец. Докато сегашният премиер Сергей /не натъртваме на втората част от името му/ е без нито една съпруга. "Добрите езици" говорят, че той има такава, но под доста особена форма. Във всички случаи левицата в западните демокрации се отъждествява с по-голяма близост до обратните.

За сметка на това по-мъжкарите спечелиха тези избори. Например БАТЕ Бойко. "Добрите езици" говорят, че главна редакторка на национален всекидневник ходила специално на фитнес и отслабнала с 15 кг, за да бъде забелязана от пича от Банкя. Ама нейната работа не станала. Ех, банкерките и законните съпруги са по на почит в мъжките среди от мераклийки журналистки.

С коя или по-скоро с кого ще обикаля Бойко колегите световни лидери. Гоце Първанката си взема под ръка жена с утринно име, но кой знае коя/и/ му е/са/ на сърце???...

Защото ако ли Бойко тръгне под ръка със законната си съпруга, всички нейни конкурентки ще умрат от завист. Защото ако не в друго, жените стократно превъзхождат силния пол в силата на женската си завист. Тя им е от Бога.

Най-добре е бъдещият български премиер, който и да е той - да въведе шериата, само в частта за многоженството. Ала" Саудитска Арабия. В чужбина нашият премиер /не казвам Бойко/ ще бъде очакван с голямо финансово нетърпение. Заради хотела с многото, примерно 300 стаи за многото жени от харема. Впппппррррррррррочем, отхвърлянето на досега управляващите беше не само в политическа и икономическа, а най-вече в сексуалната си същност. Вместо безженестия Сепгей - друг, може би със семейно положение двуженец. И правилно. Щом един мъж може да гледа повече от една, а може би и повече от повече от две жени - ще може да гледа по-добре държавата. Неслучайно, % на жените, които са гласували за Бойко, е доста по-висок от % на мъжете.

Немалко жени са гласували и за Волен. Познавам една варненска лекарка, симпатична мома, която чисто сексуално го харесва и си го избира с бюлетината. Е, в това отношение Сергей отстъпва и на Бойко, и на Волен.

Без всякаква шега - жените имат големи очаквания от мъжкаря Бойко. Само да посмее да не ги задоволи!
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Звездоброец     Дата: 2009-07-10 20:49:02    
То и с Жорж Ганчев беше същото , както сега е с Бойко.Все пак Бойко има много по-голяма слава от Жорж.

2. Потребител: набора на Станишев     Дата: 2009-07-10 20:52:09    
Дай по-актуална снимка на Сергей.Тази е правена много отдавна.Тук косата му е много гъста.Сега е почти плешив.

3. Потребител: ГЕНЕРАЛЩАБНА АКАДЕМИЯ     Дата: 2009-07-11 11:27:06    
Падаш съвсем ниско ...

4. Потребител: Анти-Сер-гей     Дата: 2009-07-12 13:23:16    
Големи мачовци в Европа са и Никола Саркози, Герхард Шрьодер, Силвио Берлускони. Доброто семейство винаги се крепи на истински мъж, както и добрата държава.

5. Потребител: бунтовник     Дата: 2009-09-01 23:00:28    
станишев е гей