Прегледи: 7855 - Коментари: 3
АНГЛИЯ СЕ ОМИРИСА АНГЛИЯ БЕШЕ ЖЕСТОКО УНИЗЕНА

АНГЛИЯ СЕ ОМИРИСА АНГЛИЯ БЕШЕ ЖЕСТОКО УНИЗЕНА

Руска подводница изплува на 19 км от Лондон...

Рано тази сутрин руската подводница "Касмей Долгорукий" е изплувала с отворени люкове за ракети, на 19 км от британската столица Лондон. Това е съвсем малко извън 12-милните териториални води - и по смисъла на международното право, е съвсем законно.

Изплуването на подводница толкова близо обаче се счита за някакъв вид "подигравка" със сигурността на съответната страна. Дипломатически ход, служещ да демонстрира презрение. Отварянето на люковете за изстрелване на ракети пък е демонстрация на военна сила и на безсилието на противника да те спре, ако искаш да го поразиш. Ракети, пуснати от 12 мили, няма как да се спрат. Подводниците са най-опасното военно средство в арсеналите и на Русия, и на САЩ.

"Касмей Долгорукий" е атомна подводна лодка, носеща 24 ядрени бойни глави. Ако успее да изстреля дори 1 ракета, с Лондон е свършено. Ако изстреля всичко, за което й трябват около 2 мин, цяла Великобритания се превръща в пустиня. В британското външно министерство е настъпила суматоха, спешно са привикали за обяснения руския посланик. Той обаче не бил в Лондон, защото заминал за Москва за консултации, заради изгонените от англичаните дипломати.

Вместо него се появил третият заместник. Той обяснил, че капитанът на подводницата изплувал, за да изпуши една цигара.

Вече му била направена "забележка"...

От: Виц007.Бг
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: капитан Кук     Дата: 2018-03-28 01:38:36    
Браво на колегата👍

2. Потребител: krazz     Дата: 2018-03-28 07:41:35    
А бе вие нови вицове ли измисляте?

3. Потребител: Емил Стефанов     Дата: 2018-03-29 21:05:36    
Да бяха заличили шибаният остров от лицето на земята.