Прегледи: 2582 - Коментари: 0
АНГЛИЙСКИЯТ Апокалипсис

АНГЛИЙСКИЯТ Апокалипсис

ИКОНОМИЧЕСКИ, политически, морално, дори ислямо-демографски Англия върви все по-равноускорително към дъното.

От 1588 г Кралство Англия е била владетелка на моретата и океаните, респективно на света. Някъде към 1945 г тази, в чийто химн пише "Британийо, владей!", загуби първенствуващата си роля в световните отношения. Днес, за радост на българите, за които англичаните Винаги са били ВРАГ НОМЕР ЕДНО, Англия е все по-далече от първото място на Земята. Вярно е, че все още, заради резултатите от Втората световна война, Лондон притежава постоянно място в Съвета за сигурност на ООН и има право на вето.

Проблемите на Англия обаче се увеличават стъпаловидно. Като икономическа сила те са изпреварени от ФАЩ, Китай, Япония, Индия, Германия, а и са на почти равна нога с Франция, Индонезия, Корея, Русия и пр. Що се отнася до реалното политическо място, то ФАЩ са истинският господар на правителството на Албиона, т.е "гордите англичани" са най-жалки слуги на Америка.

Без да лишаваме от човешко съчувствие обикновените хора от народа, ние от РодинаБг.ком изпитваме истинска радост от падението на Англия. Екс владетелите на света носят неопростима вина за стотици хиляди избити от турците българи и за откъсването на изконни български земи, особено излаза на Бяло море – да си припомним дори само Ньойския и Берлинския договори.

Последните климатични новини също носят англоубийствени новини. Течението Гълфстрийм, което спасява Англия от полярния жесток мраз, отслабва. Това означава, че вече през зимата средната температура в Лондон ще е минус 10 градуса, както е в Новосибирск. Това означава, че Лондон ще трябва да внася над 2/3 от храните, а за отопление ще отиват 2 – 3 пъти повече разходи. Това означава, че половината от населението ще напусне досега само мъгливия, но вече и мразовит остров.

Пътьом да успокоя българите – климатът в Българско почти няма да се промени. Но в Англия ще бъде пагубен за живота и оцеляването на 4,5-вековния убиец и крадец на света.

Така че фалшификацията Скрипал, Брекзитът и терористите ислямисти в Обединеното /чети: Разединеното/ кралство от Пакистан, арабските страни и от всякъде ще бъдат детска игра спрямо новия климатичен ад - за уверено крачещата към политическото небитие проклета от българите Англия.

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар: