Прегледи: 2909 - Коментари: 0
ВСЯКА победа на Русия усилва безсилната ярост на Запада

ВСЯКА победа на Русия усилва безсилната ярост на Запада ВСЯКА победа на Русия усилва безсилната ярост на Запада

КОЛКО смешни са оплаквачите на "бедна" Русия български соросоиди!

На снимката: Фотошоп на съветското знаме над Райхстага в Берлин.

НЕКА не се забравя, че руската армия тръгва от Владимир и Киев и на Изток превзема Аляска, на Запад разгромява Наполеон и Хитлер и превзема Париж и Берлин, на Север /то няма накъде повече/ граничи със Северния полюс, на юг превзема цяла Средна Азия и освобождава Българско, след като стига до Цариград. Днес Русия освободи Сирия от ислямския тероризъм, подкрепян от ФАЩ и Запада, върна си Крим, Донбас, Южна Осетия и Абхазия, Приднестровието, а върви възвръщането на земите не само от бившия СССР, а на Руската империя от 1914 г.

Между другото с руска помощ Виетнам унизи и победи "могъщата" ФАЩ-армия, Русия даде рамо на Мозамбик и Ангола да изхвърлят португалските колониалисти, стана гаранция /почти/ цяла Латинска Америка, Южна Азия, /почти/ цяла Африка, а сега Иран и Турция да спрат западния грабеж над страните им. Русия стана износител № 1 на пшеница и № 2 на зърно в света, строи АЕЦ в Турция, Китай, Унгария, Куба и пр, а руският военен износ е № 2 в света /като ФАЩ насилват своите сателити да купуват американската продукция – макар и с ниски качества, да си припомним намесата в избора на самолети за българската армия/. Русия вече задоволява практически 100 % своите хранителни нужди, а развива всички сектори на модерната високотехнологична промишленост.

Владимир Путин заби най-звучния военен и информационен шамар на ФАЩ с демонстрацията на хиперзвуковите ядрени ракети с ядрени двигатели – при около $ 70 млрд военен бюджет и при над $ 700 млрд за ФАЩ-военния бюджет. Просто руският президент на практика доказа, че има асиметричен превъзхождащ отговор над НАТО, който пилее парите на западните данъкоплатци.

Е, как при всички тези успехи на "немита" според Запада Русия, западните банки, корпорации, политици да не се вбесяват, защото точно Русия спира безогледния грабеж срещу света от същите тези западни банки и корпорации? Как тези банки и корпорации да спрат да грабят ежегодно Българско с 12 до 15 млрд Евро годишно?

Да, истерията на Тереза Мей, шефът на НАТО Йенс Столтенберг /между другото лидер на Работническата?? партия на Норвегия/, умиращият видиотен Джон Маккейн и беснеещите подобни премина собствения си досегашен връх след невижданата победа на Путин със 77 % на изборите за руски президент. Всяка победа на Русия е тумор за циничния убиец и крадец Запад, който 5 века е убивал, грабел, лъгал и развращавал света.

Е, а Българско вместо да се възражда и богатее в съюз с братска словянска и православна Русия, нашата Родина крее и умира в антибългарските и смъртноболни Еврогейски съюз?? и НАТО!

Димитър КУНЕВ – Словянски и Български
Потребител:


Коментар: