Прегледи: 4598 - Коментари: 1
От 150 наблюдатели от десетки страни, единствено Сидеров бе поканен на среща в Държавната дума в Москва

От 150 наблюдатели от десетки страни, единствено Сидеров бе поканен на среща в Държавната дума в Москва От 150 наблюдатели от десетки страни, единствено Сидеров бе поканен на среща в Държавната дума в Москва

Акцент на разговорите беше възстановяването на икономическите и енергийни връзки с Русия

На горната снимка: Делегацията на Атака в Руската Дума, вижда се и световният шампион по шах Анатолий Карпов

Днес в Държавната дума на Руската Федерация Волен Сидеров и народните представители от АТАКА Явор Нотев и Десислав Чуколов проведоха изключително ползотворна среща с представители на комисията по външна политика.

От над 150 наблюдатели на изборите, от десетки страни, единствено делегацията на ПП АТАКА имаше честта да бъде приета в Държавната дума на Русия. По време на срещата атакистите изразиха своите впечатления от изборния процес в Москва, който наблюдаваха. "Нашата делегация установи, че изборите за президент на Руската Федерация, които Владимир Путин спечели с невероятен резултат, се проведоха спокойно, с изключителна организация, пълна демократичност и при условия, от които само може да се взима пример" - заяви Сидеров.

Акцент в разговора бе темата за подновяване на строежа на атомна централа, както и възможностите за трансфер на руски газ през България след провала на Южен поток. "Като част от управлението на България мога да допринеса за това българският интерес в сферата да бъде отстояван и в страната ни най-сетне да заработи газов хъб. От разговора с депутатите от Единна Русия и наши домакини стана ясно, че те отчитат положителната промяната в политиката на българското правителство след влизането на патриотите във властта" - коментира още Сидеров.

По думите му тема на среща бе и необходимостта от практическо и икономическо взаимодействие между московското кметство и областната администрация на София, за което ПП АТАКА и нашият областен управител могат да допринесат сериозно. Обсъдени бяха и въпроси от сферата на спорта, като бе наблегнато и върху нуждата от съвместни дейности на младежи от Русия и България.

От руска страна участие в срещата взеха първият заместник-председател на комисията Светлана Журова, зам.-председателят и световноизвестен шахматист Анатолий Карпов, зам.- председателят и бивш шампион по фигурно пързаляне Ирина Роднина, както и председателят на групата за приятелство Русия – България Александър Василенко.

От: Пресцентъра на Атака
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: 😂     Дата: 2018-03-21 13:51:36    
Абе тоя за никакъв не става ! 😂