Прегледи: 7447 - Коментари: 2
ПУТИН спечели - спечели Русия и светът

ПУТИН спечели - спечели Русия и светът

ДНЕС в 08,00, в неделя, 18 март 2018 е известно, че Владимир Владимирович Путин е отново президент на Русия.

12 часа преди края на президентските избори. Новината не е новина. Руският народ не е с промит мозък като наглосаксите. Руският народ не е с промит мозък като гледащите НОВА и БТВ. Руският народ мисли, има цялостна информация за ставащото в Русия и в света и избира най-доброто и единствено доброто за себе си.

В Българско правим точно обратното. Избрахме БСП на Андрей Луканов, от хазарски произход, който докара ционисткия план "Ран-Ът". Избрахме /полу/палячото Филип Димитров, който ликвидира целенасочено, по заповед на убиеца-крадеца Запад селското стопанство и бисери на военната ни промишленост. Избрахме единствения родолюбец премиер Жан Виденов и по сценария на циониста Джордж Сорос го свалихме, вкл неговите съпартийци "социалисти", т.е предатели. Избрахме Иван Костов, който започна масовото унищожение на всичко модерно в българската промишленост. Избрахме "Царя", при когото се подариха на западни банки и корпорации /почти/ всички печеливши български фирми и банки. Избрахме Сергей Станишев от хазарски произход, който сега заплашва партията си и българите да приемем извратената Истанбулска конвенция.

Три пъти избрахме Човека от Банкя, който "балансира", т.е пъха все по-дълбоко в блатото - демографско, икономическо и нравствено Отечеството Българско. И неговата ГЕРБ избрахме - където 90 и повече % са единствено заради личните си - антибългарски интереси.

А в Русия печели родолюбецът и мъдрецът Владимир Путин, защото народът руски мисли и избира най-доброто и единствено доброто за себе си.

Димитър КУНЕВ - Български и Словянски
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: таня     Дата: 2018-03-18 14:50:59    
Браво ! Молодец !

2. Потребител: Петя     Дата: 2018-03-18 17:40:21    
Браво на руския народ