Прегледи: 2041 - Коментари: 0
МИР и ВОЙНА

МИР и ВОЙНА МИР и ВОЙНА

ФАКТИТЕ са безапелационни – времето преди демокрацията за Българско беше плодоносно, мирно и богато, а след 10 Ноември 1989 г настъпи мор, демографска катастрофа, икономическо /само/унищожение за българите – с една дума ВОЙНА против самото съществуване на Родината ни.

НИЩО и НИКОЙ не може до оспори действителното, реалното състояние на нашето Отечество – то умира. Аз употребих ананима на заглавието на руския гений Лев Толстой "Война и мир", за да стресна, да бия силно и болезнено-трагично камбаната за смърт, да отворя очите на спящите и да осъдя очевидните виновници за усмъртяването на българската нация.

Първата страшна стъпка е ясна – от 9 мил българи в края на социализма, днес ние сме под 7 мил. Това е неоспорим, а и за това ужасен факт, щом самите прозападни демократи не могат да го скрият. Още по-реквиемно е, че от тези, живеещи в Българско 7 мил, само около 5,5 мил са етнически българи. Още по-юдейско /в смисъл предателско/ е, че около 800 хил българи, млади и повечето способни робуват в западни корпорации или на второкачествени западняци, докато у нас тези наши сънародници щяха да са на първо социално равнище, а не както на Запад – на второ и трето.

В момента като изключим АЕЦ "Козлодуй" /на снимката и то също е наполовина унищожено от западните "правила", чиято единствена цел е робско подчинение на убиеца-крадец Запад/ у нас няма нито едно високотехнологично предприятие в български ръце. По поръчка на западните ИТ-корпорации беше затворен ДЗУ в Стара Загора, всички заводи на "Оптикоелектрон", половината военни заводи, които произвеждаха продукция директно за износ от $ 500 мил до $ 1,5 млрд годишно, на практика не работят Корабостроителният завод, Радиозаводът и Елпром Варна, Заводът за торове и за Полимери в Девня, Кремиковци /където можеше да се затворят замърсяващите и неефективни цехове, но да останат печелевшите, каквато е металургията в целия свят/, да не изреждам стотици по-малки завод в големи и малки градове. Беше разбито изцяло животновъдството, овощарството и зеленчукопроизводството, за да задоволим еврогейските селскостопански квоти и да не сме конкуренти на циничните европейци.

Кинопродукцията се сви над 10 пъти, закриват се театри, а българското образование, не само според Международната организация ПИЗА, а и според свидетелствата на всички български учители - от второ равнище в Европа вече е предпоследно. Децата ни са 100 пъти по-незнаещи, вулгарни, престъпни, физически нездрави. Никой в Българско не си дава сметка, наистина никой, че ние – целият днешен български народ е ВИНОВЕН за антибългарската Война от Черно море до Руен и от Силистра до Подкова.

"БРАВО, сто пъти браво" и на българите, които се обявиха против придобиването на ЧЕЗ от българска фирма. Казанът в ада – тази прабългарска завист /още от преди Аспарухово време, документирана многократно в латински и византийски източници/ ни допомага да се самоизбием. Вместо българите да тържествуват, че парите ни остават в Българско, те едва ли не желаят чехите да ни крадат!

Поврага и на ГЕРБ, БСП, Реформаторите, да не говоря за ДПС, чиито съвкупни партийни ръководства нямат не стратегическо, а дори близковременно решение за оцеляването ни. Ако има нещо най-противно у нас, водачите на антибългарската ВОЙНА, това са продажните соросоидни "интелигенти", които още Ботьов нарича "предател верен". Те се продават, при това, бъскащи се свръхгрубо раменно-ребрено един друг, наредени на опашка за грантове, не за 30 сребърника, а за паница леща. Дори не знаят как да се продадат изгодно. Същите тези квазибуржоа загубиха излаза на Бяло море след 3 некадърни войни, а днес ни обясняват Бога и живота.

И все още стоим целият народ със свалени гащи, надупени на Запад и кълнем Спасителката си-сестра Русия, за да умираме все по-мощно европейски и евроатлантически.

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар: