Прегледи: 3382 - Коментари: 1
ЖЕНАТА е слабият пол

ЖЕНАТА е слабият пол

НАПЪЛНО редно е на 8 март да се изкажат слабостите на жените.

Напълно прав е Елин Пелин, когато в блестящия си разказ "Изкушение" нарича мъжете "смукачите", в смисъл, че щом за Голяма Богородица са изпили всичкото вино, са си някак си пияници; то авторът нарича жените "те вечно клюкарстват", в смисъл, че си нямат друга работа, а обсъждат празноглаво и празнословно хората. Нека на днешния празник след десетки комплименти – заслужени, пресилени и фалшиви – да напомним на нежната половина на човечеството техните грешки и грехове.

На първо място, жена, която не е родила поне две деца /изключвам при физиологични или здравни проблеми/, няма право да получава цветя и да бъде смятана за жена. Основната ценност на човек=човечеството е животът, а само мъж и жена /и никакъв джендър и пр извратени полусъщества/ могат да създадат живот. Щом мъж и жена се събират, те представляват 2 живота, а не продължат ли живота поне с 2 деца, те са врагове на живота, по-точно негови унищожители. Жените, които не са се омъжили, са двойни убийци, а омъжените само с едно дете – са също убийци, макар и еднократно. Логически, нравствено и всякак, осмисляйки горните твърдения-разсъждения, следва, че най-големият грях на жената е да не продължи живота, който е получила като най-висш дар – не само от майка си и баща си, а от цялото човечество.

Друг голям грях на жените е да мислят, да действат и да злоупотребяват юридически с наслоилото се в ционистко-западното общество предимствено положение на своя пол. Социалната роля на жената може да е само да е равна по права и задължения с мъжа, тъй като двата пола по абсолютно равно създават живота. Нито единият може без другия, нито другият може без единия. Никакви права в повече не може да има жената над децата, имуществото, изобщо над нищо в повече от своя съпруг или от мъжа, който де факто й е съпруг. Ще дам обратен пример, за да докажа безспорно вярното си твърдение – в повечето мюсюлмански държави мъжът има право над децата, не е ли в този случай жената ощетена? Западното общество под диктата на ционизма даде предимство на жените в семейството и затова има масови убийства във ФАЩ, където мъжете направо стават жертви на преувеличените женски права, а в Англия разведените мъже се организират във все по-мощни и борчески организации за поне до някъде изравнени права с екс съпругите си.

Съвременните жени имат още много грехове, но един се налага във "финансовата" сфера. За тоалети, бижута, кремове, помади, дрехи и всякакви необходими и преизлишни женски аксесоари се харчат поне 5 пъти /а в някои случаи милиони пъти/ повече средства, отколкото за облекло и принадлежности за мъжете. + това, от къде на къде, когато се отиде на ресторант, кафе и пр, мъжът ТРЯБВА?? да плаща, щом двата пола са равнопоставени?? Нали искат госпожи феминистките равенство и дори превъзходство на жените – нека те плащат, щом са по-можещи!

Да се спра накратко и на естествените женски слабости. Щом искат равенство в живота, нека те да носят тежките мебели – гардероби, маси, ракли и пр, както и тежките домашни вещи – хладилници, перални, миялни машини, а и те да забиват с тежки/леки чукове пирони, да шкурят и да прегарят пръстите си и дланите си и пр такива загрубяващи ръцете дейности. Да допълня, че УЖ според западния ционофеминизъм „равноправен“ полов механизъм жените не трбява да готвят и шият /Бел.РодБГ – А изобщо какво да правят в общия социален живот с мъжете?/, а най-добрите шивачи и готвачи в света ПО ПРИНЦИП мъже – топ моделиерите и мастър готвачите.

Що се отнася до двете снимки, които съм поставил в началото на статията, нека всяка нормална и мислеща жена сама прецени кога е жена и кога е извратен продукт на свръхболния Запад.

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Петър Панев     Дата: 2018-03-13 00:01:47    
Атака е курва на ГЕРБ.