Прегледи: 2206 - Коментари: 0
10 НОЕМВРИ е ДЕНЯТ на ПОГРЕБЕНИЕТО на Българско

10 НОЕМВРИ е ДЕНЯТ на ПОГРЕБЕНИЕТО на Българско

3 Март е Официалният празник на Република Българско.

А /НЕ/обявеният/, но /НЕ/Официален Ден на смъртта на Родината е 10 Ноември. Това става все по-ясно с всеки изминат Ден от 10 ноември 1989 г до Днес.

От 9 милиона български граждани, от които над 8,2 милиона бяха етнически българи, днес в Отечеството има по-малко от 7 милиона /като смятаме в това число и около 1,5 милиона в чужбина/, т.е РЕАЛНО в Българско живеят не повече от 5,5 милиона жители, като под 4,5 милиона са етнически българи. Това се потвърждава не само от обявилия официално демографско-генетическата катастрофа на Отечеството проф Петър Иванов, а и от всички оценки на ГРАО.

Това унищожение на Българско бе "проектирано" от Плана на Алън Дълес от 1945 г, но особено се засили след като ЦРУ и ционистите на Джордж Сорос влязоха в Родината ни и купиха голяма част от българските "демократи" – чети: предателите на Българско и слуги на Запада. Започна се с унищожението на селското стопанство, достатъчно добре развито, да напомним, че животновъдството, овощарството, зеленчукопроизводството се срина и в момента е по-малко от половината от "времето БайТошово". Продължи се със затварянето на мощната, вкл модерна промишленост, но се наблегна на най-конкурентните производства. Заради това, пазарът на ФАЩ да се освободи от качествената българска конкуренция, бе затворено ДЗУ в Стара Загора под фалшивия "предлог", че създавало продукция, която е Възможно да е "фалшива". Само по подозрение!

Що се отнася до раждаемостта, защо нито СДС, нито БСП, нито ГЕРБ, а да не говорим за ДПС – самообявила се официално по времето на Лютви Местан за турска – не работи реално за повече българи, а се помага единствено на циганското възпроизводство? Чрез детските добавки, които реално се дават само на родители с малък месечен доход, т.е в 85 % от случаите на цигани. Да не говорим за "самотните" майки циганки, които /не/официално си живеят и се любят в леглото с реалните си мъже, а "самотните" майки вземат крупни суми за "самотата" си. Поне 2 млрд лева ежегодно...

Да не говорим за идиотското поведение на русофоба и прононсирания небългарин-прозападняк екс президент Петър Стоянов, който обясняваше, че младите българи гласуват "с краката си", като отиват на Запад. И не се връщат в свещеното родно лоно! Кой е по-голям предател – държавният глава /Стоянов бе безглавен/ или манипулираните млади да оставят=предадат Родината си.

Така, ДЕН по ДЕН Западът убива Българско, а НАТО и ЕвроГейският съюз са жалките/жестоки палачи-прислужници на Деня на Погребението на Родината!

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар: