Прегледи: 5156 - Коментари: 0
ЗАЩО освиркаха Караянчева на Шипка

ЗАЩО освиркаха Караянчева на Шипка ЗАЩО освиркаха Караянчева на Шипка

АМИ БЪЛГАРИ МИЛИ, нали в ГЕРБ има "европейско", което европейско ежегодно краде от Българско по 11 - 14 млрд Евро чрез банки и корпорации?

На горната снимка има варненски рокери, които са приятели с руските "Нощни вълци", също рокери. А е известно, че руските рокери са силни авери с Президента № 1 в света - Владимир Путин.

Освен това, властите имаха пъклен план да не се допуснат много хора на връх Шипка – ВЪРХЪТ на българо-руската бойна слава и бойно единство. То датира от още от 968 г, когато заедно с руския киевски княз Святослав воюваме заедно срещу Византия. Словяни единни срещу поробителите – само така Българско е успявала в националната си кауза. През 1945 г пак словяни – българи и руси стигнаха заедно до Виена.

Що се отнася до тържеството т.г на Шипка, полицаи ни спираха още от долу от към Казанлък. Бяха прежалки опитите на проамериканското русофобско правителство да спрат поривите на българите към единство с Русия.

Освен Цвета кърджалийката /Бел.РодБг – Става въпрос не за кърджалиите от турското робство, избили стотици хиляди българи, а че Караянчева е избрана от Кърджали./ беше освиркано и поднасянето на венеца от името на Бойко Борисов. Истина е, че Човекът от Банкя не е идиотски краен като дебелосеркото Александър Йорданов, Мавъра Костов, либерастващия ирландски пастир Плевньо, за това бе само "леко" освиркан. Имаше спорове дали го бламират заради ЧЕЗ или проамериканското му нагъзване, но повече бе заради еврогейското му поведение.

Почувствах се горд българин и словянин, не толкова че имаше освирквания, а че редом се вееха братските знамена на Освободителката Русия и благодарно Българско.

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар: