Прегледи: 1679 - Коментари: 0
КОЛКО е мръсна кочината на Америка в Сирия

КОЛКО е мръсна кочината на Америка в Сирия

ФАЩ-историята е толкова бедна и кратка, че наистина американците няма как да научат нещо от нея.

Снимка: РодинаБг.ком

Все пак, позорът на "най-могъщата" армия в света във Виетнам, пътьом в Лаос и Камбоджа, провалите в Ирак, Афганистан, Сомалия, комичните прояви в Гренада, както и честите изнасилвания и свински пиянства в Япония, Германия, а вече и в Българско отбелязват реално ниския боен дух и ред в редовете на Пентагона. За разлика от безапелационните победи според ционистките филми на Холивуд, реалността е доста жалка не само за обикновените войници на ФАЩ, а и за уж безпогрешните и "никоганегубещи тюлени", чети: палячовци-рамбовци.

В Сирия единствената цел на Вашингтон е да пречат на Русия да разгроми останалите не така много терористи от "Ал Кайда", "Ислямска държава" и "Джабат ал Нусра". Т.нар сирийска "опозиция" е без единно лице, а в няколкото участия нейни в избори - тя не можа да избере и 1 /един/ депутат. Нали УЖ ФАЩ са за демокрация и свободен избор, а пък всеки демократичен избор, който не е в полза на американците, е атакуван военно или соросоидно. С "Майдан", "Цветна революция", купуване на съдебна, изпълнителна или законодателна власт. Така бе свалена българката Дилма Русеф в Бразилско, където проамериканската опозиция беше в малцинство.

В Сирия обаче цинизмът на Америка стигна дъното. При освободени над 90 % територии от вярната на Асад и сирийския народ редовна армия, американците от територията на съседен Ирак /където въпреки официалните твърдения на ФАЩ-пропагандата не беше намерен и грам ОМП – Оръжие за масово поразяване/ завзеха държавни сирийски земи. Съгласно Международното законодателство, Америка няма никакво право да е на територията на Сирия – нито има Решение на ООН, нито са поканени от официалното сирийско правителство, което е и единственото представено в ООН.

Защо така мощно се овониха, изподлиха, изнаглиха ФАЩ в Сирия? Просто от страх и от завист.

Когато руската армия без изстрел си върна Крим, при това ЦРУ със стотици милиарди бюджет не бе изобщо в час и бе изцяло изненадано – Обама и правителството му осъзнаха, че нищо не може да спре военно-политическия възход на Русия.

ФАЩ нямаха изход – за да могат безнаказано да продължат да грабят света, решиха навсякъде и във всичко да пречат на Владимир Путин. А в Сирия руската авиация и сирийската армия на практика изцяло разгромиха тероризма. Ако има някакви остатъци, те са финансирани от ционизма във Вашингтон. В същото време милиони сирийци са изгонени от домовете си, които в повечето случаи са разрушени или повредени от подкрепяните от Америка терористи.

Заради кочината на ФАЩ до сега в Сирия загинаха над 100 000 цивилни /без да броим редовната армия и терористите/, чийто живот тежи на мерзката съвест на световния жандарм със столица Вашингтон. И продължава сирийският Реквием, заради безочието и капризите на грабещите целия свят "средни" американци.

И все пак – както в Крим, както навсякъде по света, Русия в Сирия побеждава, идва ред това да се случи и в Българско, където ФАЩ-демокрацията ни редуцира от 9 на 7 мил и продължаваме да се самоубиваме в НАТО и Еврогейския.

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар: