Прегледи: 4450 - Коментари: 1
РУСКИТЕ хокеисти сами изпълниха химна си в Корея

РУСКИТЕ хокеисти сами изпълниха химна си в Корея РУСКИТЕ хокеисти сами изпълниха химна си в Корея

СВРЪХ ТРУДНО ми е да определя кое ще надделее в словянската ми душа и в стотиците милиони словянски души след победата на Русия в хокея на Зимната Олимпиада в Корея - Чистата наслада от победата словянска или хубавото удоволствие от бесния гняв на русофобите и соросоидите.

След най-драматичния финален мач на Олимпиада, след като Германия НЕизненадващо стигна за първи път в историята си до този етап, след като Русия губеше секунди преди края на редовното време с 2:3 шайби, едва след като 10 мин и 19 сек преди края на овъртайма /допълнителното време/ руският хокеист Кирил Капризов отбеляза "златната" шайба, Русия триумфира, за първи път след 1992 г от Олимпиадата в Албървил. Веднага Владимир Путин се обажда на треньора Олег Знарок, още до като водачът на отбора е на скамейката.

Хубава новина от Пьонг Чанг, която е як и свръх болезнен трън както в тазовете на проамериканските членове на МОК и на лъжедопингченгетата от УАДА, продали душите си и задните си части на ФАЩ-плебеите - духовно и морално:

РОССИЙСКИЕ/Руските/ ХОККЕИСТЫ САМИ ИСПОЛНИЛИ/изпълниха/ ГИМН/химна/ РОССИИ НА НАГРАЖДЕНИИ

Матч Россия – Германия 25 февраля завершился фееричной победой подопечных Олега Знарка.


Российские хоккеисты сами исполнили гимн России на награждении.Это тот матч, когда риск оправдан, а напористость и командный дух побеждают над нелегким соперником, одолевшим шведов и канадцев.

В дополнительное время победный «золотой» гол забил самый молодой игрок сборной России – Кирилл Капризов. Со счетом 4:3 Россия стала олимпийским чемпионом, и на награждении наши хоккеисты исполняли родной гимн а капелла, пока на стадионе играл гимн олимпийский.

То/Това/, чего/което/ мы/ние/ ждали/чакахме/: Наша сборная поет/пее/ гимн/химна на/ России.

Опубликовал Роман Якутов, 25.02.2018 в 15,09
От: glavnoesegodnya.mirtesen.ru
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: pliska99@abv.bg     Дата: 2018-02-26 10:06:34    
Браво руски момчета.Вие знаете,че зад вас е Русия.С химна който изпяхте показахте твърдият си характер и родолюбие.