Прегледи: 1888 - Коментари: 0
ЗА ФАЩ Православието е по-опасно от комунизма

ЗА ФАЩ Православието е по-опасно от комунизма

Изкореняването на християнството в Украйна става под егидата на САЩ

В последно време рязко се засилват нападките срещу Украинската православна църква, която канонически е самоуправляема част на Московската патриаршия /УПЦ МП/.

След преврата на майданския пуч, те не са спирали, но сега кампанията срещу УПЦ МП превишава всички предишни гонения. С помощта на свои агенти-необандеровци, Службата за сигурност на Украйна /СБУ/ организира погром над офиса на Съюза на православните журналисти, над Киевско-Печорската лавра, над Десятинния манастир, над канонически православния храм в Лвов, който, скоро след нападението, "случайно" бе запален. Много тесните връзки на бандитите със СБУ съвсем не са измислица на "руските пропагандисти", както твърдят украинските медии. Самото ръководство на неонацистката организация 14C най-вече е замесено в нападенията срещу православните храмове и открито се хвали, че работи по поръчка на СБУ.

Напоследък се чуха още по-открити публични признания на погромаджийте, кои са техните покровители. В Интернет е публикуван видеозапис на нападението над Десятинния манастир, заснет от самите тях. На видеото се вижда как нападателите на храма се опитват "да вразумят" специално пристигналият там православен гражданин на САЩ от славянски произход, постоянно живеещ в Киев. В отговор на спокойните аргументи на този човек, бандитите псуват неприлично и го заплашват, че ще се обадят на "някакъв човек от посолството на САЩ."

Впрочем това се потвърждава и от факта, че ръководството на САЩ провежда политика на гонения на християнството по целия свят – в самата Америка чрез съдебни преследвания и антихристиянска кампания в масмедиите, в Близкия Изток чрез ръцете на терористите, въоръжени и направлявани от попечители от ЦРУ, а в страните от ЕС чрез проамерикански марионетки в местните правителства и чрез "граждански движения", които са на заплата при вашингтонските политици и тясно свързания с тях Сорос.

Косара, Българска Легия за защита / Bulgarian Defense Legion.

От: Поглед.инфо
и от: bultimes.com
Потребител:


Коментар: