Прегледи: 2287 - Коментари: 0
РУСИЯ надмина по златни запаси Китай

РУСИЯ надмина по златни запаси Китай

ИНТЕРЕСНОТО е, че ака ли златните запаси на РУСИЯ+КИТАЙ станат повече от тези на ФАЩ, то американците ще бъдат изместени бързо от световните финанси.

Според Блумбърг, това е станало през 2017 г. Освен това, Русия увеличава златните си резерви почти само от собствен добив. Китай придобива своето злато от собствен добив и от покупки от чужбина.

Що се отнася до Българско, то Западът краде с наложените ни по брутален начин 1%-ова печалба за нас годишно по над $ 400 мил, до тук около $ 8,8 млрд:

Россия обогнала/надмина/ КНР по запасам/запаси от/ золота

Золотой резерв России вырос до 1 тыс 857 т, страна вышла на 5 место в мире по данному показателю, обогнав Китай, приводит Взгляд сообщение агентства Bloomberg. Объем золотого запаса Китая составляет 1 тыс 843 т.

Первые четыре строки рейтинга отданы США /8 тыс 133 т/, Германии /3 тыс 374 т/, Италии /2 тыс 452 т/ и Франции /2 тыс 436 т/. Кроме того, 2 тыс 814 т принадлежит Международному валютному фонду.

Как отметило агентство, "увеличение золотого резерва позволяет России диверсифицировать валютные запасы на фоне ухудшения отношений с США". Сообщается также, что российские власти закупают в основном золото, добытое на отечественных приисках. По данным агентства, также активно наращивает золотой запас и Турция.

Ранее/По-рано/ СМИ/медиите/ писали/писаха/, что/че/ если/ако/ совокупный золотой запас России и Китая превысит/превисят/ американский, то доллар окажется/се оказва/ в "неудобном/неудобно/ положении", а США будут/ще са/ потеснены/изместени/ в глобальной экономике/икономика/.

Опубликовано 22.02.2018 в 12,36
От: super-orujie.ru




Потребител:


Коментар: