Прегледи: 1518 - Коментари: 1
МОДЕРНИТЕ немски националисти са втора сила

МОДЕРНИТЕ немски националисти са втора сила

ЗА РЕДАКЦИЯТА на РодинаБг.ком не е никаква изненада, че Алтернатива за Германия изпревари Социалдемократическата партия и вече германските националисти за втора политическа сила, както стана в Австрия.

На графиката е показано последното социологическо проучване, в което AfD /Алтернатива за Германия/ "само" с 0,5 % надделява над SPD /Социалдемократическата партия на Германия/. Естествено, разликата в полза на модерните националисти е доста повече, защото, както в Българско винаги са "изследвали" с 1 до 3 % по-малко за "несистемните", сиреч националистическите формации - Атака, НФСБ и ВМРО, същото е и в "модерна, демократична и европейска" Германия. Да не говорим как се пренадуват "социологическите" резултати на проджендърската, прогейска и пролесбийска партия на "Зелените".

Само преди дни депутати от Алтернатива за Германия посетиха Крим и това е една от причините да се повиши популярността им. А предстои и посещение на руски Донбас.

Тази социологическа "технология" цели да откаже гласоподавателите от патриотичните каузи, които защитават националния суверенитет срещу грабителските глобалистични корпорации и банки. Няма да забравя как небългарската и проамериканска и проеврогейска БТВ твърдеше през 2014 г по време на парламентарните избори кака Атака не преминава 4-процентовата бариера и не влиза в Народното събрание. В същото време ние знаехме в щаба, че Атака има близо 5 %. Уж резултатите са в рамките на статистическата грешка.

Що се отнася до социалдемократите, то техният лидер от хазарски произход Мартин Шулц пледира за Европейски съединени щати, само пробва човечецът-политик обществените наглади. А тези "нагласи" му биха як тевтонско-саксонски шамар и вече СДП потъва все по-надолу. Евреите отдавна мечтаят да няма държави като Русия и Германия, ама този път действията им преляха чашата на търпението, въпреки цинично-ежедневната пропаганда в немските медии.

Честито на германските националисти второто място, а при наведеното положение на християндемократите на танте Меркел към ФАЩ, не е далече денят АфД да излезе начело и в "проучванията", и в реални избори.

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Диан Миневски     Дата: 2018-02-20 14:40:56    
Атака е курва на ГЕРБ.