Прегледи: 3058 - Коментари: 0
РУСИЯ – ФАЩ 4:0, англонаглите на колене пред словяните

РУСИЯ – ФАЩ 4:0, англонаглите на колене пред словяните РУСИЯ – ФАЩ 4:0, англонаглите на колене пред словяните

ХОКЕЙНАТА война по ледените площадки е част от мръсната и вечна игра на Запада срещу Русия и изобщо срещу ограбвания от "евроатлантизма" свят.

Днес обаче, руският народ и честните хора по света получиха висша естетическа и морална наслада от разгромната победа на Русия над надменните и извратени янки. След два гола на Николай Прохоркин /08-та и 23-та/ и Иля Ковалчук /40-та и 41-ва/ и доста по-бърза, колективна и ефективна игра на нашите братя словяни, накрая американците се изнервиха и тръгнаха на провокации. Бяха жалки представителите на най-"великата" световна сила, защото бяха ужилени в самия център на надменните си празни сърца и души.

Особено нагли бяха мръсните атаки срещу якия Иля Ковалчук, който и реши мача, но той не се поддаде и елегантно наговори нещо на провокаторите "на ухо", което още повече вбеси хокеистите от ФАЩ. Беше ми весело и доста приятно да гледам разкривените от злоба, ярост, завист и кретенизъм лица на янките.

На трибуните на ледения дворец в Пьонг Чанг беше още по-радостно, но за руските запалянковци. Имаше тъпани, а руските знамена доминираха, за да покажат на купените от ЦРУ МОК и УАДА /Международната антидопингова агенция/, че на Русия не може да се забранява, защото всеки, който е тръгнал да воюва с нея, е бил безмилостно поразяван.

Дори някои опити на "независимите и безпристрастни" съдии да помогнат на ФАЩ-хокеистите бяха нескопосни и жалки. Поне 3 груби прояви на американците не бяха санкционирани.

Олимпиадата загуби своя чист и истински спортен дух и благодарение на прозападното мнозинство в МОК се превърна в политически цирк, жалък и препрозрачен. Тази антируска истерия на Запада, който се страхува от Русия, защото тя спира грабежа му над света, тази мръсна антируска игра получи отново обратен ефект, както санкциите срещу руската икономика и лидери.

Сега руската икономика е още по-силна заради санкциите, а и сега Русия е още по-сплотена и единството на народа с гениалния му водач Владимир Путин е още по-мощно.

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар: