Прегледи: 1582 - Коментари: 0
Доно Цветков с премиера на авторски албум

Доно Цветков с премиера на авторски албум Доно Цветков с премиера на авторски албум

Публикувано от YEP.bg на 16 февруари 2018
Източник: Нина Локмаджиева

Снимка: Личен архив на Доно Цветков

На 17.02. децата и родителите от морската столица са поканени на музикална премиера в голям търговски център.

Новия си албум ще представи композиторът и музикален мениджър Доно Цветков. Героите на премиерата ще бъдат талантливите деца от Детско шлагерно студио ДА и новият състав на формация ДА - Стелиян Донев – Стелко, Елис Нигохозова и Боян Кунев. Водещ на концерта ще бъде любимият куклен актьор на варненските деца Боян Стоянов, който е чест участник в проектите на студиото.

Албумът "Приказка сребърнобяла" е третият самостоятелен авторски албум на варненския композитор, самият той казва, че е събрал в него "песни със снежно настроение". Текстовете са по стихове на Райна Пенева, Кина Къдрева, Матей Шопкин и Вера Стойкова. Сред заглавията са "Сняг вали", "Бяла приказка", "Нощта на чудесата", "Зимна картина". Сред звездните изпълнители в албума са Деси Добрева, Орлин Павлов, Милица Божинова и Николай Манолов, Атанас Пенев, формация ДА и Дует Мания.

Доно Цветков се обръща с усмивка към участници и гости на премиерата: "Благодаря на всички, които се включиха в този снежен албум. И макар че във Варна сняг няма, ние ще ви накараме да почувствате топлината на зимния уют с нашите приказни песни."

За радост на всички присъстващи на премиерата във Варна ще прозвучат и супер хитове на студиото като "Ало, ало, Слънчице", "Роклята на мама", "Зайче", които се знаят наизуст от българските деца и имат десетки милиони гледания в youtube.
Потребител:


Коментар: