Прегледи: 1371 - Коментари: 0
ОТНОВО масово убийство във ФАЩ-училище, този път 17 загинали

ОТНОВО масово убийство във ФАЩ-училище, този път 17 загинали

ОТДАВНА е ясно, че ФАЩ трябва да се преименуват от "Страната на свободата" в "Страната на масовите убийства", а Статуята на свободата на входа на Ню Йорк да се замени със Статуята на онази с косачката.

Мине се не мине месец-два, половин година най-много и нашите "за пример" лидери на Свободния свят /чети: на убийствата и грабежите срещу целия свят/ се отчита с някое десеторно или стоторно убийство, да си спомним касапницата в Лас Вегас. Във ФАЩ-медиите ще съобщят вида на оръжието, броя на убитите, всякакви пикантни подробности за станалото, но ще премълчат основното - причината за серийните, масовите, варварските убийства.

Проблемът на Америка е, че когато избият 150 мирни афганистанци по "погрешка" на сватба, а и по целия свят, не е никакъв проблем, нали не са американци. Едва когато извършат в собствената си страна това, което без никакви задръжки и угризения вършат по целия свят, медиите им се възмущават и тревожат.

Рано или късно всеки, дори самозабравилата се Америка, плаща греха си:

Суд/Съдът/ оставил стрелка/стрелеца/ из Флориды под арестом/арест/ без права/право на/ освобождения под залог
Сюжет: Стрельба в школе/училището/ во Флориде

ВАШИНГТОН, 15 фев — РИА Новости. Суд/съдът/ во Флориде оставил подростка/младежа/, расстрелявшего/който разстреля/ 17 человек/души/ в одной/едно/ из школ/училищата на/ штата, под арестом/араст/ без возможности освобождения/на освобождаване– под залог/парична гаранция/.

Флоридский стрелок посещал занятия в организации белых шовинистов
"Круз, вы остаетесь под стражей без освобождения под залог до дальнейшего уведомления суда" — заявила судья Ким Тереза Моллика на начавшихся в четверг судебных слушаниях в округе Бровард. Стрельба произошла в школе в городке в 60 км к северу от Майами в минувшую среду, жертвами стрельбы стали 17 человек. Вскоре после трагедии полиция задержала бывшего ученика этой школы Николаса Круза 1999 г рождения.

Крузу/Срещу Круз/ предъявлены обвинения в умышленном/умишлено/ убийстве по 17 пунктам.

Полиция доставила в тюрьму подозреваемого в убийстве школьников во Флориде.

От: Риа.Ру
Потребител:


Коментар: