Прегледи: 1316 - Коментари: 0
ДА СЕ ПОСМЕЕМ искрено с идиотизмите на У-крайна /на Русия/

ДА СЕ ПОСМЕЕМ искрено с идиотизмите на У-крайна /на Русия/ ДА СЕ ПОСМЕЕМ искрено с идиотизмите на У-крайна /на Русия/

ТЪЙ КАТО държава Украйна няма /Тя е окрайна, покрайнина на Русия./, лудите украинци се самонавиват като развалена латерна да се самоубедят, че те са нещо "специално".

Без съмнение става въпрос за специален, но клиничен случай. За лудите е изключително характерно, че те са "иначе" нормални, но имат /поне/ една налудна идея. За Дон Кихот тя е, че е странстващ рицар, 200 г след края на рицарството. /Бел.РодБг - Без да е психиатър дори никак, гениалният Сервантес е по-добър специалист по "лудост" от мнозина днешни светила в областта./ А за украинците /покрайнинци на Русия/ налудната идея е, че за всичко им е виновна Русия, дори за това, че Киев е първата столица на Русия, като градът преди това е бил хазарски център.

Да Ви кажа, скъпи българи, по-идиотска държава в света в момента няма, а у-краинците като несъществуваща нация им предстои дълго лечение, което не братска словянска Русия, а реалният живот ще им наложи безапелационно:

УКРАИНСКИЕ ИДИОТИЗМЫ/идиотизми/ И ПРИКОЛЫ/попадения/

Приколы/Попаденията/ и идиотизмы из Украины я/аз/ выкладываю/излагам/ не для/за/ того/това/, что/че/ бы/да/ в комментариях посетители сайта поливали друг/един/ друга/другиго/ грязью/с кал/.

А с целью повеселить вас и показать, что несмотря на всю обстановку между нашими странами, мы не такие уж и разные. На Украине, как и в России, есть свои плюсы и минусы, свои проблемы и свои приколы.

Так/Така/ что/че/ давайте не будим/да бъдем/ грубить/груби/ друг/един/ другу/към другиго/, короче/накратко/, давайте жить/да живеем/ дружно.

1 Украинские идиотизмы и приколы /55 фото/ /Пускаме само две снимки от 55-те идиотски./

Опубликовал Игорь Дятчин , 06.02.2018 в 11:37
От: zagopod.com
Потребител:


Коментар: