Прегледи: 1566 - Коментари: 0
12 г затвор за Ахмед, блудствал с 13-годишната си дъщеря

12 г затвор за Ахмед, блудствал с 13-годишната си дъщеря

Дали Ахмед Ю е циганин или не е важно, но по-същественото е, че дИмокрацията увеличи престъпността в Българско над 10 пъти.

Долната статия е поредният факт, който запушва мръсните усти на тези, които обвиняваха времето на "Бай Тошо" за бедите на Българско. Напротив, точно наложената ни с варварски ФАЩ-бомбардировки над Сърбия и долни далавери на Сорос превърнаха Родината ни в бедна, злочеста и умираща държава.

А фактите по-долу са само един от милионите случаи, които доказват, че западната дИмокрация е Зло № 1 в днешния свят, като е повече от ясно, че никаква Турска конвенция не може да спаси непълнолетните циганки от насилие, само твърдият режим ги стряскаше:

По обвинителен акт на Окръжната прокуратура в Силистра баща, блудствал с малолетната си дъщеря при условията на опасен рецидив, получи наказание 12 г лишаване от свобода при строг режим

Предаденият на съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура в Силистра Ахмед Ю за блудство с ненавършилата 14 г негова дъщеря, извършено при условията на опасен рецидив, получи наказание 12 г лишаване от свобода при строг режим.

50-годишният Ахмед от силистренското село Окорш поиска делото срещу него да се гледа при условията на съкратено съдебно следствие с цел редукция на наказанието му с една трета.
Състав на Силистренския окръжен съд присъедини към настоящото ефективно наказание и неизтърпяна присъда от 2 мес и 10 дни. Уважен в размер на 5000 лв е бил и гражданският иск.

Осъденият изтърпявал присъда във варненския затвор за измама. От 13 май до 18 май 2017 г бил пуснат в отпуск от затворническото общежитие във варненското село Разделна. Заедно с дъщеря си от втория си брак – пострадалото момиче, отишли на гости в дома на първата му съпруга, от която имал други деца. 50-годишният мъж поискал родната му дъщеря да отиде в неговата стая и тогава блудствал с нея.

В разпита си детето посочило, че сексуалното насилие на баща му е започнало отпреди две години чрез използване на положението на зависимост и надзор над дъщеря си.

От: Пресслужба на Апелативна прокуратура – Варна
Потребител:


Коментар: