Прегледи: 246 - Коментари: 0
ПУТИН се разсърди, че го няма в "Черния списък" на ФАЩ

ПУТИН се разсърди, че го няма в "Черния списък" на ФАЩ

НЯМА и не може да има по-тъпи пропагандисти от западните "свободни", особено ФАЩ-медиите.
Снимка: РодинаБг.ком

В беса си, че са безпомощни през политическата сила на Русия и Путин, американският естаблишмънт ожесточава санкциите срещу всички на практика водещи едри бизнесмени и общественици. В отзив Владимир Путин иронизира американския конгрес, че е много сърдит, за дето го няма в списъка.

На прицел е дори адашът Дмитрий Медведев, но пък липсва евреинът Анатолий Чубаис, което насочва мисълта ни, че списъкът е поредното дело на евреина Дьорд Шорош. Друг е въпросът, че повечето пък европейски компании, енергийни и свързани с енергетиката, са все по-твърдо против санкциите.

Което накара Доналд Тръмп в Световния икономически форум в Давос да обвини в своя стил Европа в предателство към ФАЩ:

В "КРЕМЛЕВСКИЙ СПИСОК/списък/ НЕ ПОПАЛ/не попадна/ ТОЛЬКО/само/ ПУТИН, ЕМУ/на него му е/ ОБИДНО

Президент России прокомментировал включение/включването/ практически всего/на цялото/ руководства/ръководство/ России в "кремлевские списки/списъци на/" Вашингтона, "собака/сучето/ лает, караван/керванът/ идет/върви/, а русофобы недовольны/са недоволни/ реакцией/от реакцията на/ Трампа.

Уже давно ожидаемые "кремлевские списки" появились на свет. Утечки информации не было до самого их появления, поэтому многие с большим интересом смогли с ними ознакомиться днем 31 января.

Более двухсот российских политиков, чиновников и бизнесменов по мнению большинства экспертов составляют так называемое ближайшее окружение Владимира Путина, повторять их имена не имеет смысла, так как в перечень "противников США" вошло практически все российское руководство, включая премьер-министра Дмитрия Медведева и министров кабинета и крупнейшие олигархи. Вот только самого российского президента в них нет.

Путин уже отреагировал на обнародование доклада из-за океана, прокомментировал вполне спокойно, отметив, что ему обидно, что американские "партнеры" не включили туда его самого. А в остальном президент России посоветовал заниматься внутренними делами, экономикой, сельским хозяйством, обороноспособностью, а что касается санкций – "собака лает, караван идет" - сообщает newsli.ru. Рынки и курс рубля практически не отреагировали, рынки сегодня растут, а рубль укрепился на 38 копеек, влияние на покупателей российского оружия вопрос еще пока очень неоднозначный, да и Трамп заявил, что пока распространять санкции на перечисленных лиц он не собирается.

Что/Което/ сразу/веднага/ вызвало/предизвика/ приступ/пристъп/ удушливого/на задушаване/ хрипа/и хрипове/ у русофобов/русофобите/.

Опубликовала Елена*, 31.01.2018 в 07,31
От: 1newss.xyz




Потребител:


Коментар: