Прегледи: 1434 - Коментари: 0
ИЗВРАТЕНАТА подлост на УЖ "насилието?? над жени"

ИЗВРАТЕНАТА подлост на УЖ "насилието?? над жени"

ТОВА явление, насилие над жени, съществува, но особено в Българско далече не е с тези мащаби, каквито го представят унищожителите на Родината – пресметливите и извратени соросоиди.

Особеното на пропагандата за борбата с насилието срещу жени е извратеното възприемане на физическото общуване между двата естествени пола – мъж и жена. Такива ни е създала природата, такива сме, за да продължим своя животински вид. Без мъж и жена няма да има човечество, култура, цивилизация, прогрес, Харта за правата на човека, комунизъм, демокрация, история, наука, любов, няма да има дори насилие над жени, няма да има и т.нар "джендъри".

Основното в половото общуване е продължението на рода, а човекът, благодарение на природната си и духовна същност открива в единството на мъжа и жената естетика. Във вековете физическите мерки за красотата на жената и мъжа са се изменяли, но основното е останало – изяществото, нежността, финеса на жената и - мъжеството, елегантната сила и снажност на мъжа. Всяко отклонение от това, вложено от природата ни физическо устройство, е неестествена борба с естеството на живота.

За това женският кеч, бокс, вдигане на тежести, ММА борби и премускулусти женски тела отвращават НОРМАЛНАТА естетика. И – всяко изнежено мъжко тяло, вкл глас, походка, телесна сила, дори поради болест, отвращават Нормалната естетика.

Половото общуване между мъжа и жената е естетическа, а не частно физическа дейност. Формите на женското тяло, гладкостта на кожата, формата на гърдите, тазът, нежно-страстната кройка на бедрата – всичко това е и заради природно вложеното майчинство, но не по-малко и заради "обратното" на мъжа. Ако мъжът има израстък, с който опложда, то жената има вагина и матка, която се опложда. Когато жената ражда малкото същество, нейните пръсти естествено са нежни, гладки, милващи, защото докосването до нежното новородено е естествено изящно.

А нека да "изравним" половете – тогава жената да носи наравно най-тежките предмети, да извършва равностойна на мъжа физическа дейност, тогава тя ще загрубее и ще прехвърли своята грубост върху рожбата си. А епилацията и пр "женствености" на мъжете води естествено /почти/ винаги до изнежване на мускулите и неспособност да върши "мъжки тежък" физически труд. Да, можем да си направим роботи, но това още повече ще деформира физиката на мъжа и ще последва израждане на човешкия род.

А в много случаи просто НЯМА насилие над жени, а мръснишки и егоистични женски индивиди използват вакханалията на УЖ "насилието над жени", за да получат долари, имоти, отмъщение, кариера, не благодарение на своите достойни качества, а единствено поради УЖ своята женска "слабост". Естественото съжаление и мъжка грижовност към жената все повече, особено в соросоидния Запад, се използва за НАСИЛИЕ НАД МЪЖЕТЕ. Законово, финансово, в професията – вече подлата извратеност на американката, възпитана перверзно от ционистки Холивуд, търси във всичко женска изгода, а не равностойно и справедливо отношение.

Разбира се това ще направи още по-нещастни западнячките, защото мъжете просто няма да ги обичат, а ще ги възприемат като жестока заплаха за съществуването си и за ВСЯКА секунда, прекарана с жена. Няма да има любов между половете, а духовна пустота, лъжа и примитивни финансово-порнографски сметки.

В отношенията между мъжа и жената естественото е мъжът да е активен, не да насилва, а да желае красотата на страстта му да пренаслади по естествено мъжки начин желаещата мъжки ласки, мъжки длани, мъжки усилия, упоената от красива женска страст жена. Всичко друго е от лукаваго.

А в случая той носи име – Дьорд Шорош, унгарски евреин.

------------------------------------------
Под чертата:
Това текстче под чертата се породи от едно "интервю" по една от Боковите тв с един хермафродит.

Тази тема е подобаващо да излезе в голяма статия или цялостно завършено изследване, но ще кажем поне основното. "Интервюто" беше подмолна скрита реклама на един хермафродит в полза на турската конвенция. Хубаво го казва световният гений Ботьов: "Мъж ли си, жена или хермафродит?"

Единичните случаи, болестта, грешките на природата 1 на 100 000 случая, не са причина нормалното да се подчинява и дори да се съобразява с ненормалното. Тук не става въпрос като Хитлер да ги горим в камери или както в Спарта да ги хвърляме от превисок хълм. Угоднически журналистът боковист не зададе най-съществения въпрос на хермафродита: Как така имаш семейство, щом са те кастрирали? Как си създал деца и защо ги наричаш свои? Те са създадени от друг, а че ги отглеждаш, те прави добър човек, но не и баща и мъж – това де юре и де факто.

---------------------------------------
Само здравият мъж и здравата жена в нормални физически и духовни отношения могат да създадат здрав живот, изборът е ВАШ, българи!

Димитър КУНЕВ
Потребител:


Коментар: