Прегледи: 2080 - Коментари: 0
ПРЕОБРАЗЯВАТ парка в квартал Аспарухово

ПРЕОБРАЗЯВАТ парка в квартал Аспарухово ПРЕОБРАЗЯВАТ парка в квартал Аспарухово

Внасят в ОбС плана за парка в Аспарухово
24.01.2018

"Имаме готовност да внесем паркоустройствения план за парка в район Аспарухово за разглеждане в общинския съвет.

Вярвам, че усилията, които полагаме за превръщането му във втората Морска градина на Варна, ще бъдат подкрепени" - заяви кметът Иван Портних пред журналисти. Той допълни, че активно се работи по проекта за изграждане на рибарско пристанище в Аспарухово, благодарение на доброто сътрудничество с министерството на земеделието и храните.

"Проектът е на финална фаза, надяваме се до месец да получим подкрепа, след което предстоят процедури по избор на изпълнител" - коментира кметът.

От: Пресцентъра на община Варна

РодинаБг.ком:
Има си своята прелест Аспарухово. За съжаление липсата на пари /Нали като влезем в Еврогейския щяхме да сме сред милиарда на богатите, на най-богатите, а обедняхме спрямо "лошия социализъм"./ доведе до там общинските власти да молят за трохи ГЕРБ. Но пък нали Бургас е любовницата или любовника на Бойко и на гербероевропейците?

Да не говорим, че Варненският общински съвет е като севернокорейски парламент и всяка инфраструктурна обществена поръчка се печели от "наши хора", пардон от известните на вси варненци 2 фирми.
Потребител:


Коментар: