Прегледи: 659 - Коментари: 1
СИДЕРОВ: Няма да оставя така игричките на някои министри от ГЕРБ

СИДЕРОВ: Няма да оставя така игричките на някои министри от ГЕРБ СИДЕРОВ: Няма да оставя така игричките на някои министри от ГЕРБ

Волен Сидеров: Не знам как ще гласувам на вота на недоверие
Министри прехвърлят опасен язовир на областния управител Илиан Тодоров

19.01.2018 21,17

"Не знам как ще гласувам на вота на недоверие" - това заяви лидерът на АТАКА и председател на ПГ на "Обединени патриоти" Волен Сидеров след като стана ясно, че Регионалното министерство се опитва да прехвърли стопанисването на стената на язовир "Бели Искър" на областния управител на София-област Илиан Тодоров.

Язовирната стена се нуждае от спешен ремонт за десетки милиони левове, с които Областната управа не разполага. Язовир със стена в такова състояние е изключително опасна за хората. Ставали сме свидетели на не две или три трагедии, заради разкъсани стени на язовири в България.

"Няма да оставя така игричките на някои министри от ГЕРБ или на някои лобистки кръгове. Бих искал да ги попитам защо прехвърлят язовир на областна управа с 1 мил лв годишен бюджет при положение, че само спешният ремонт на стената струва 80 мил лв. По този начин целят да натопят Илиан Тодоров, да го изкарат виновен и да си измият ръцете с него. Министър Николай Нанков, министър Нено Димов и зам.министърът на Регионалното министерство Деница Николова, която е подписала заповедта за прехвърляне на язовирната стена, ще трябва да отговорите на нашите въпроси, до като не се изясни случая. Ние сме АТАКА и на нас ни пука за живота на хората.

Няма значение, че с ГЕРБ сме коалиционни партньори. Коалиционните партньори трябва да се уважават. В случая ние не само че нямаме уважение, а имаме буквално подигравка с областния управител Илиан Тодоров, просто защото е от АТАКА. Обръщам се и към премиера Борисов и към председателя на ПГ ГЕРБ Цветан Цветанов, че няма да оставим това така. В четвъртък, когато в пленарна зала ще се гледа вотът на недоверие към правителството, аз не знам как ще гласувам.

Не знам дали това правителство заслужава доверие по начина, по който се държи към тези, които го крепят на власт."

От: Пресцентъра на Атака
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Богомил банев     Дата: 2018-01-20 18:29:58    
Крайно време беше Атака да се събуди !