Прегледи: 802 - Коментари: 0
ФАЩ-Родители държали децата си оковани и гладни

ФАЩ-Родители държали децата си оковани и гладни

КЪЩАТА на ужасите в Калифорния /Бел.РодБг - Най-многолюдният и богат щат в Америка./ е тема № 1 на всички медийни емисии и издания, при това не само при янките, а и в целия свят.

Нормална ли е Америка? Това е естественият въпрос, който е редно да си задава всеки човек. Държавата, която има претенцията да управлява целия свят, нещо повече, да диктува морал и начин на ЖИВОТ на целия свят, все повече заприличва на "Къща на психиатричните случаи". А и в територия на извратеностите.

Пускаме статия от Вести.Бг, за да стане ясно на нашите читатели националисти и всички българи #КОЙ$ ни дава "тон за песен":

Къща на ужасите в Калифорния - родители държали децата си оковани и гладни

Родителите не могли да обяснят защо са оковали децата си.

Някои от тях изглеждали като малолетни, а били над 20-годишни. Дванайсет братя и сестри, сред които и съвсем малки деца, бяха открити завързани от собствените си родители, гладни и мръсни в "къща на ужасите" в калифорнийското градче Перис. Сигналът в полицията е даден от 13-та жертва – тяхна сестра на 17 г, която успяла да избяга и да се обади на 911 от намерен в къщата мобилен телефон.

Момичето, което било хилаво и приличало на 10-годишно, разказало, че нейните 12 братя и сестри са държани вързани за легалата им от техните родители, като някои от тях са приковани с вериги и катинари към стените. Когато полицията отишла в дома на Дейвид Търпин и съпругата му Луиз – на 57 и 49 г, двамата не успели да обяснят защо децата им са вързани и държани на тъмно в неописуема смрад.

Twitter Ads information and privacy
Първоначално полицията смятала, че всички 12 намерени недохранени и мръсни жертви са малолетни, но се оказало, че седем от тях са на възраст между 18 и 29 г, но са хилави и недобре развити. Останалите са малолетни, а сред тях имало и двегодишно дете.

Двамата съпрузи са оставени в ареста и им е определена гаранция от $ 9 мил. Службите за защита на детето са започнали разследване. Според местния тв канал KTLA Дейвид Търпин е директор на частно училище в град Перис, което се потвърждава и от интернет сайта на учебното заведение.

Децата били изведени от къщата и веднага били нахранени, съобщава Evening Standard. Снимки разкриват, че всички деца били обличани по еднакъв начин с подобни прически.

Всички те са настанени в болница за изследвания.

Източник: БГНЕС Редактор: Виолета Русенова
Потребител:


Коментар: