Прегледи: 748 - Коментари: 0
/НЕ/Естественият сепаратизъм на циганите в Европа и Българско

/НЕ/Естественият сепаратизъм на циганите в Европа и Българско

ДА ЗАПОЧНА статията с това, че преди демокрацията в Българско на родните цигани изобщо не им идваше на ум да се "сепарират".

Ще дам за пример едно село в община Провадия, област Варна – Блъсково. Всяко семейство живееше в осигурено от Българско панелно едноетажно жилище, съответно с три големи стаи с размери около 4 м на 4 м и напълно оборудвано сервизно помещение, естествено с "вътрешна тоалетна". Освен това, всеки пълнолетен член на семейството имаше работа, имаше и съответна професия /в не малко случаи придобита в казармата, често в Строителни войски/, като печелеше средно добра заплата.

Всеки циганин, който си разрешеше да извърши престъпление, си получаваше затвора или съответното "трудово-възпитателно" заведение. А и съдбата на сполучилите с труд и спазване на държавните норми циганин УЧЕШЕ по принцип свикналите на слободия от племето да не правят глупости.

Още нещо много важно – практически всички цигани завършваха поне 8-ми клас и научаваха добре български език. Имаше някаква разлика в интелектуалната подготовка, но тази разлика се стесняваше все повече. Мога да дам за пример и олимпийския шампион по бокс от Варна Ивайло Маринов, който се и ожени за етническа българка, а и възпита в "европейски" ред десетки бъдещи боксьори, изобщо нормални граждани.

След настъпване на наложената с бомбардировки над Сърбия демокрация, в някои от циганските "барони" се "появи" /Бел.РодБг - По-долу уточняваме поради #КОГО#?/ ЯВНОТО желание за СЕПАРАТИЗЪМ, за независими от българската държава "махала", "село", "територия", дори ДЪРЖАВА на циганите. Мога да дам за пример някакви си самозвани цигански водачи от същото село Блъсково, но и от други села във Варненско – Снежина, Каменар /в това село винаги от 20 г избират циганин за кмет, това става със заявено етническо гласуване/, Камен дял, Градинарово и пр.

А действията на терористично настроените ислямисти в циганската махала в Пазарджик, освен че са доказани от сътрудници на МВР, създават циганска "държава в държавата". Полупремълчавам собствената съдебна "система", "мешере", която е свръх далеч от европейските и съвременни правни принципи. Да допълня и пълното подчинение на жената циганка в семейството, което е извън "интересите" на антибългарския Български Хелзинкски "комитет".

Мога да добавя и сриването на образованието сред циганите, особено по отношение на момичетата. Те са обект на покупко-продажба, като това се отнася не само до "турските" цигани, но и по отношение на копанарите и бургуджиите – имам десетки доказателства за това.

Възлова вина за сепаратисткото и вече антибългарско поведение на днешните "демократично" възпитани цигани имат водещите български партии – първи започнаха флирта с това приобщено към Българско при Бай Тошо население - БСП и СДС. Продължиха настройките към антибългарски цигански сеператизъм НДСВ, а днес "знамето на антибългарския циганизъм" носят местните лидери на ГЕРБ, което безапелационно може да се установи с гласуването по циганските секции. Чест прави на българските националистически формации, че никога не си играят с купуването на цигански гласове, защото ясно осъзнават унищожителната центробежна енергия на обезумелите български политици.

Външната, но вече в голяма степен диктаторска срещу българите причина за циганското отчуждение от Българско има дейността на евреина Джордж Сорос /унг – Дьорд Шорош/. Освен Световните цигански "конгреси", на които се пропагандират открито антидържавни идеи, не само срещу Българско, но и срещу Румъния, Словакия, Чехия, Унгария, а вече срещу Италия и Франция, които репатрират циганите от земите си, та циганските конгреси, спонсорирани и организирани от Сорос, имат ясната цел да се ерозират държавите и тези източноевропейски държави да станат безпомощни и зависими от еврейските глобални банки и корпорации.

Изходът за Българско е свръх ясен и единствен – да напуснем ЕС и НАТО, които са туморните оръжия на разрушаването и унищожението на НАЦИОНАЛНИТЕ държави, независими от западния ционизъм.

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар: