Прегледи: 659 - Коментари: 0
РУСКА НОВА ГОДИНА в МОЛ Варна

РУСКА НОВА ГОДИНА в МОЛ Варна

Празничен спектакъл "Рождественские встречи" в МОЛ Варна ЕАД
Балетни вариации по Чайковски и Сен Санс за Руската нова година

За поредна година Мол Варна ЕАД ще спази традицията и ще организира тържество за своите приятели и клиенти по случай Руската нова година.

Празничният спектакъл "Рождественские встречи" ще събере в събота край фонтана на Пазара в търговския център представителите на руската диаспора край морето, които честват Нова година според Юлианския календар. На 13 януари от 17,30 талантливите възпитаници на вокално-хореографското училище "Престиж" с руска балетна школа "Ангел мой" - многократни носители на Гран при от редица международни конкурси, са подготвили за гостите приказна постановка, в която класически балет и незабравими руски романси се преплитат по неповторим начин.

Младите изпълнители с художествен ръководител Натали Караван ще представят на зрителите обичани песни и танци от руската национална класика и изящни балетни вариации по музика на Сен Санс, Чайковски, Карен Хачатурян и Родион Шчедрин. Чай, водка, сельодка и още много традиционни деликатеси от руската кухня допълнително ще вдигнат градуса на настроението на гостите на "Рождественские встречи".

Входът за празничния спектакъл е свободен за всички почитатели на руската култура и традиции!

От: Пресцентър на МОЛ Варна ЕАД
Потребител:


Коментар: