Прегледи: 1436 - Коментари: 0
ОТНОВО за английския разврат

ОТНОВО за английския разврат

НАСКОРО в РодинаБг.ком пуснахме статия за /неприкритите/ извращения в крайно консервативната епоха на викторианска Англия.

В самия химн на експовелителката на моретата и океаните има фашизоидни идеи: "Владей, Британийо!". Ако това, не дай Боже, го имаше в нашия, в руския или в китайския химн, всички либерали по света щяха да ни обвинят в хитлеризъм.

Но в долната статия, взета от Блиц.Бг има разказ за жесток и извратен изнасилвач на над 100 жени, разбира се англичанин. А поводът за статията е предстоящото освобождаване от затвора на този "човек?".

Пиперецът в статията е, че бившата жена на затворника е емигрирала в Българско - сякаш тази история ни казва какво ни чака с Истанбулската "конвенция" /чети: либералното западно англо-сакско извращение/:

Младоженци си извикаха "най-злия изнасилвач" на сватбеното парти и после се оплакаха, че използвал играчки и зъби /СНИМКИ 18+/

Жената на Джон Уорбойс от години е емигрирала в България

"Изнасилвачът от Черното такси" Джон Уорбойс, за когото английските медии писаха вчера, че ще бъде освободен от затвора въпреки зловещите си издевателства на над сто жени, се появи на стар запис от сватбено парти преди 26 г, на което е бил поканен в качеството на предишната му работа на стрийптизьор, пише Мирър.

Младият тогава Уорбойс се появил в стаята при младоженката гол и с различни играчки, надупил я пред очите на приятелки и роднини /имало и деца/ и вкарал в употреба всичките играчки, освен това започнал да я хапе за задника. Булката споделя след години пред английския таблоид: "Повдигаше ми се, а и нямах идея, че това е най-злият изнасилвач в Англия."

Клипът, който е изтрит от мрежите, е от сватбената церемония през 1991 г. Днес булката и младоженецът споделят тяхното отвращение от случилото се и обясняват, че възприемали всичко за шега, но не могат да обяснат защо са поканили на сватбения си ден стриптийзьор, при това пред приятели, роднини и малки деца. Уорбойс ще бъде освободен от затвора до дни. Неговата съпруга Джийн от години е емигрирала в България и вчера подписа петиция да не бъде освобождаван.

Тя е ужасена той да не дойде у нас да я търси.

Превод: БЛИЦ
Потребител:


Коментар: