Прегледи: 624 - Коментари: 0
КЕФ ТИ МЪЖ – КЕФ ТИ ЖЕНА

КЕФ ТИ МЪЖ – КЕФ ТИ ЖЕНА

ЗАЩО не съм като другите, както казва героят на Алеко от първия фейлетон "Разни хора – разни идеали".

Снимка: РодинаБг.ком

Да мога да съм хем мъж, хем дет се вика и жена. Хем ще мога да раждам, хем няма да мога да раждам. Хем ще се женя, хем ще се омъжвам.

Тези европейци от Истанбул, дето са приели Истанбулската конвенция са много прости, много тъпи, бе байо. Те не могат да гласуват най-сладкото право – да си такъв, какъвто си щеш. Как така ще ни забраняват да се определяме като извънземни, защото те мислят само за пол от социален вид. Никаква фаааееентазия, никаква евросвобода.

Не социалистически пол, байо, не либерал, нито консерва, аз, Бай ти Ганя ти казвам, племеннико, не ги гле`й тези вампирясали безбожници, трябва да имаш право да си всякакъв. Като хамелеоните, че и повече. Къде отиваме само с трети пол. Че това е дискриминация на свободната воля, нали моят баджанак Шопенхауер за туй се жени за мойта сестра в Дрезден, дето си фърлих сопола на новия им персийски килим.

Че като казах сопол и килим, тези брюкселистчета от Истанбул не са с въображение, ама истинско свободно въображение - въобразяват си, че си въобразяват. Ако ми е кеф, защо пък да не съм килим. Ще лежа в най-скъпите стаи и папарижа в Парижа и Лъндъна, пък ако река да съм сопол, мога в носа на принцеса Кейт да се източвам.

Тези `ора не мислят за назека, дето сме от Долината на розите, прости са тези немци и франчуля, не ми трябва Лондонската митница, само това искам, байо: Кеф ми мъж – Кеф ми жена!

Тогазенка ще съм Тръмп – ама хем Доналд, хем Меланито, тъй ке изкарам като тарикат-баш на ФАЩ /тази рима е случайна, байовото/ не 2, а цели 4 мандата!

Бай Ганьо Балкански + Димитър Кунев - Български
Потребител:


Коментар: