Прегледи: 1774 - Коментари: 0
НА НАТО се привижда радиобалон над Сирия

НА НАТО се привижда радиобалон над Сирия

СЛЕД КАТО Владимир Путин обяви победа в Сирия, установи безсрочна военно-морска база, изтегли войниците си след спечелената война, награди достойните и най-достойните, човекът се радва на успеха.

От друга страна ФАЩ и съюзниците им в НАТО се опитват да дезинформират "цивилизования" /чети: извратения/ Запад, че Русия не е спечелила войната в Сирия или поне че не е спечелила с честност, с "феър плей". Ама ако мръсната игра на Америка в МОК се случва, то в Сирия /а и в целия Близък Изток/ нещата на янките не се получават. Остатъците от "Ислямска държава" дори с американски военни хеликоптери и новонапечатани долари не могат да се възстановят.

Последната измишльотина-манипулация или страх на натовските генерали е, че над Сиря имало радиоелектронен балон:

Радиоэлектронные/Радиоелектронни/ пузыри/балони/
Резонный/Резонен/ вопрос, а зачем/защо/ ВВС/Военно-въздушните сили на/ США летать/летят/ в воздушном/въздушното/ пространстве суверенной/на суверенна/ страны/страна/, где/където/ американские войска оккупируют/окупират/ сирийскую территорию без каких-либо/каквито и да е/ внятных/понятни/ дипломатических обоснований/основания/?

Разумеется, за годы полновластной гегемонии, США привыкли к тепличным условиям, когда мешающие летать радиоэлектронные пузыри не могли возникнуть в принципе. Теперь же у американцев появился повод поныть, что время агрессивных действий, которые оставались совсем без последствий, безвозвратно прошло и кто-то смеет ставить помехи /в различных смыслах/ самолетам бомбометающей демократии.

Касательно возможностей РЭБ, которые РФ размещает в Сирии, то нытье по поводу превосходства российских систем РЭБ в 2017-м г было одним из центральных мест в аналитических докладах издаваемых центрами связанными с Пентагоном и ЦРУ на тему сильных и слабых сторон армии РФ. Признавая свое отставание в этих системах, США вместе с тем, утешают себя, что у РФ их относительно мало.

И в случае серьезного/на сериозен/ конфликта, существующая/съществуващата/ технологическая разница/разлика/ не будет/няма/ иметь/да има/ серьезного/сериозно/ значения.

Опубликовано 02.01.2018 в 10,57
От: colonelcassad.livejournal.com




Потребител:


Коментар: