Прегледи: 1682 - Коментари: 0
КИМ ЧЕН ИН РАЗКАЗА за ядреното копче на работната си маса

КИМ ЧЕН ИН РАЗКАЗА за ядреното копче на работната си маса

КОНФЛИСТЪТ ФАЩ - КНДР си остава най-"червената" точка на световната военно-политическа реалност.

Колкото и силна да е американската ядрена мощ, има риск не само за близките на Пхенян Република Корея и Япония, не само за базата на Америка на остров Гуам, но както показаха ракетните опити на хората на Ким Чен Ин - дори за Тихоокеанското крайбрежие на янките. Това накара дори смелият, решителен и рязък Доналд Тръмп да смекчи тона срещу КНДР.

А последното изказване на севернокорейския лидер пред Нова година, че има "ядрено копче" на работната си маса, са истински, а не "холивудски" повод за размисъл пред Генералния щаб на армията на ФАЩ:

КИМ ЧЕН ЫН РАССКАЗАЛ/разказа/ О/за/ "ЯДЕРНОЙ/ядреното/ КНОПКЕ/копче/ НА РАБОЧЕМ/работната/ СТОЛЕ/маса/

Лидер КНДР Ким Чен Ын заявил, что/че/ на его/неговата/ рабочем/работна/ столе/маса/ находится/се намира/ "ядерная/ядреното/ кнопка/копче/".

Он напомнил общественности о том, что у Пхеньяна есть полностью готовое к использованию ядерное оружие. Об этом Ким Чен Ын упомянул в новогоднем обращении, передает РИА "Новости".


Глава КНДР обратил внимание на то, что вся территория США находится в зоне досягаемости ядерных ударных сил его страны. Всем необходимо знать и помнить, что в кабинете на моем рабочем столе есть ядерная кнопка. Это не угроза, а реальность — Ким Чен Ын.

Северная Корея "сделала историческое достижение, завершив работу по созданию государственных ядерных сил", подчеркнул политик.

Он высоко оценил успехи в развитии ракетной программы и пообещал, что будет осуществлен новый запуск межконтинентальной баллистической ракеты. Конкретных сроков он не обозначил, только лишь призвав оборонщиков страны ускорить производство ядерных боеголовок и баллистических ракет. Ранее стало известно, что Ким Чен Ын поддержал участие сборной страны в Олимпийских играх 2018 в Пхенчхане на территории Южной Кореи.

Он/Той/ считает/смята/ необходимым/за необходимо/ наладить/да се подобрят/ контакты/контактите/ с Сеулом/Сеул/ в целях/цел/ установления/за установяване/ мира/на мир/ на всем/целия/ Корейском полуострове.

Опубликовано 01.01.2018 в 10,25
От: mt.360tv.ru




Потребител:


Коментар: