Прегледи: 2289 - Коментари: 0
Вертолетен пилот засне унищожение на танк в Сирия

Вертолетен пилот засне унищожение на танк в Сирия

ВОЙНАТА в Сирия практически завърши с безапелационна победа на Русия и пълен разгром на ФАЩ-стратегията да свалят Башар Асад с цветна революция и да наложат своя марионетна власт.

Долната статия /с линка/ показва стрелба от 3 км от руски вертолет, която унищожава танк на "Ислямска държава". Със загубата само на 6 военни хеликоптера руско-сирийската обединена армия освободи 90 % от територията на Сирийската арабска република, бяха убити над 27 000 ислямски терористи, спрян нефтодобива и износа на горива от сепаратистите, които осигуряваха финансите /освен парите на ЦРУ за "независимите сирийски сили" - де факто, клонящи към нула/.

Е, освен "Калибрите", своята ефективност доказаха и руските военни вертолети, които бяха основната сила на бойното поле - на земните битки срещу терористите:

ЛЕТЧИК/летец/ МИ-28Н СНЯЛ/засне/ УНИЧТОЖЕНИЕ/унищожение/ ТАНКА БОЕВИКОВ/на бунтовници/ С/от/ ДИСТАНЦИИ 3 КИЛОМЕТРА

Через/Чрез/ сирийский конфликт прошли/се пробвапа/ все/всички/ типы/видове/ боевых/бойни/ машин, стоящие/които са/ на вооружении/въоръжение на/ Воздушно-космических сил России.

Особую роль в войне против международного терроризма сыграли вертолеты. Они понесли самые ощутимые потери, которые составили шесть единиц. Это два вертолета Ми-8 разных модификаций, два Ми-35 и два Ми-28.

Оно и понятно: вертолетчикам приходилось летать на небольших высотах, осуществляя непосредственную огневую поддержку подразделениям сирийской армии. Однако, не все вертолеты были уничтожены террористами. Часть потерь понесены из-за ошибок в пилотировании.

Как бы то ни было, российские вертолеты сыграли важнейшую роль в военных успехах правительственных сил Сирии. Телеканал "Звезда" опубликовал интересные кадры боевой работы ВКС. На них наш вертолет Ми-28Н уничтожает боевую машину террористов.

Как/Както/ поясняется/става ясно/ к/от/ видео, стрельба/стрелбата/ велась/се води/ с/от/ расстояния 3 километра.

Опубликовано 20.12.2017 в 15,30




Потребител:


Коментар: