Прегледи: 760 - Коментари: 0
Сидеров поздрави Щрахе за влизането на "Партията на свободата" във властта

Сидеров поздрави Щрахе за влизането на "Партията на свободата" във властта Сидеров поздрави Щрахе за влизането на "Партията на свободата" във властта

От: press@ataka.bg
18.12.2017 17,25

Лидерът на ПП "АТАКА" Волен Сидеров изпрати поздравителен адрес до лидера на "Партията на свободата на Австрия" Хайнц – Кристиан Щрахе и негов дългогодишен приятел.

Поводът за адреса е съставянето на новото коалиционно правителство на Австрия между "Австрийската народна партия" и "Партията на свободата на Австрия". Ето и пълният текст на поздравителния адрес:

За мен е чест и удоволствие като ваш стар приятел и съмишленик, да Ви поздравя с участието в управляващата коалиция на Република Австрия.

От 2005 г партия "Атака" и "Партия на свободата на Австрия" отстояват националните и християнски ценности и традиции, които са в основата на европейската цивилизация. 2017 г ще остане историческа, защото и в България и в Австрия нашите партии са вече в изпълнителната власт. Това е победа за всички консервативни и патриотични формации в Европа.

Убеден съм, че участвайки в правителствата на България и Австрия, ние ще гарантираме една по-сигурна и по-добра за живеене Европа. Приемете пожелания за лично здраве и по-нататъшни успехи във високоотговорната Ви дейност, както и уверения в отличната ми почит към Вас.

Припомняме, че ПП "АТАКА" и "Партията на свободата на Австрия" имат идентични възгледи в европейски и геополитически план и си сътрудничат от далечната 2005 г.

От: Пресцентъра на Атака
Потребител:


Коментар: