Прегледи: 4617 - Коментари: 1
РУСИЯ се подигра с ФАЩ на монета с "Доналд Кук" и СУ-24

РУСИЯ се подигра с ФАЩ на монета с "Доналд Кук" и СУ-24

ИНТЕЛЕКТУАЛНАТА наслада е най-висшето проявление на човешката същност.

Точно такова възвишено удоволствие създаде в цяла Русия и всички честни люде изсечената монета от руската Централна Банка и Монетния двор с изображението на блокираните системи на ФАЩ-разрушителя "Донлад Кук" от руския бомбардировач СУ-24 в Черно море. По форумите сполучливо се щегуваха, че в Констанца свършили памперсите, изкупени от американските моряци. Истината е че две дузини военни от марината са подали молби за напускане на военния флот след руската радио атака срещу тях.

Ясно е, че още преди присъединяването на Крим Русия е господар на Черно море /а също на Балтийско, Северния Ледовит океан, а с новите бази в Сирия има паритет в Средиземно море, с новите бази във Филипините контролира и Индийския океан + увеличава контрола в Тихия/. Шегата настрана, но монетата е историческа.

Пък нашите доморасли лево-десни /ГЕРБ=БСП=Деформаторите/ очакват НАТО да ги спаси от Новия безпощаден Народен съд, за събитието-монета пускаме статия от е-вестник Блиц.Бг:

В Русия изсякоха колекционерска монета: "Доналд Кук" и бомбардировачът Су-24 Р
Руското командване отново напомня кой е стопанин в Черно море Москва

В средите на руските колекционери нумизматите-патриоти с голям интерес посрещнали отсечения от Московския монетен двор паметен знак, посветен на инцидента с американския разрушител "Доналд Кук" и руския бомбардировач Су-24 на 12 април 2014 г. Съобщението е на tehnowar.ru.

Жетонът се нарича "Урок по миролюбие" и е направен върху основата на 5-рублева монета от сплавта нейлзилбера /мед, никел, цинк/. На аверса над силуета Су-24 е изписано "Безоружен, но грозен", а под силуета на "Donald Cook /ВМС США/" има надпис "Грозен, но обезоружен" /страшен, но обезоръжен/.

На реверса на монетата-жетон е написано "Урок миролюбия. РЭБ ВВС РФ" и е указана датата "12 апреля 2014 года", като е посочено и мястото на събитието Black Sea. По една случайност на тази дата през 1961 г се състоя първият космически полет на човек в Космоса – Юрий Гагарин.

Американското командване може би е очаквало ако не шок и трепет в командването на руския Черноморски флот, то поне нервност и тревога. Всичко тона наистина се случи плюс дори паника, но у екипажа на разрушителя.

Долетелият руски фронтови бомбардирвач Су-24 не носел под крилото си бомби и ракети, имал окачен под тялото само един контейнер с комплекс за радиоелектронна борба "Хибини". Сближавайки се с разрушителя, "Хибини" блокирали радара, бойните управляващи вериги, системите за предаване на данни – накратко, напълно е изключена цялата система "Иджис" за ПРО. После бомбардировачът изпълнил 12 атаки над ослепения и оглушал боен кораб. След преживения ужас неколцина моряци подали рапорти за уволнение.

Целият случай не е дело на недисциплиниран пилот, който импровизирано показал на американците кой е стопанин в Черно море, това беше целенасочено планиран и даден открит "Урок по миролюбие".
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: куката     Дата: 2017-12-17 17:43:02    
показно как се играе играта ШАХ