Прегледи: 1115 - Коментари: 1
БЪЛГАРИЯ – перфектната робиня на Запада

БЪЛГАРИЯ – перфектната робиня на Запада

ТЪКМО настъпи очакваната, бленуваната, мечтаната демокрация и българите масово започнаха да осъзнават, че са майсторски подведени и ИЗЛЪГАНИ.

Най-острата оценка за "прехода" от тоталитаризъм към демокрация /чети: ДИМокрация/ направи бившият Главен редактор на първия "опозиционен" вестник след 10 Ноември 1989 г – Волен Сидеров. Той се опълчи на евроатлантическите извращения и изказа великолепното понятие за последните 28 г: ИЗМАМА.

Западът пое отговорността за извършените "нежни" революции и почна да ни демократизира. Речено – сторено. Беше унищожена тежката промишленост, с изключение на 10 – 15 % печеливши заводи, които бяха "точно" приватизирани, чети: ограбени. Ще дам класически пример: Модерният завод за сода "Соди" в Девня, стана основно белгийска собственост и вече се нарича "Солвей-Соди". Но... става въпрос не за име, а за пари, "законно" заграбени. Белгийците платиха малко повече от 200 мил Евро, а взеха концесия за 30 г. За последните 10 г чистата печалба на завода е около 200 мил лв. А содата е основната суровина за всички сапуни и изобщо перилни препарати, т.е само за 2 г "бедна" Белгия си върна като печалба "инвестицията". А "богата" България подари на Запада 30 г печалба, средно по около 100 мил Евро/г, или около 3 млрд общо.

Само веригите западни супермаркети носят ежегодна печалба, чети: "законен" грабеж за западните корпорации от 3,5 млрд Евро. Впрочем, тези пари са част от УЖ българския бюджет, а де факто са богатство за Запада.

Българинът коленопреклонно приема ФАЩ-бази, които разрушават инфраструктура, вкл граждански летища и пътища, които бази с военни учения с неясно какви вещества отравят почвата и водите ни. Ясно е, че дори СССР нямаше база, нито един съветски войник у нас, но пък убийците-крадци янки /не само в сеташните войни в Сирия, Ирак, Виетнам, Афганистан и още в 59 държави през 20 и 21 в, а и в избиването на 99 % от коренното индианско население/ унищожават икономика, демография, морал, образование. Общата сума на откраднати и унищожени от Запада заводи /според изчисленията на двама доценти от Икономическия университет във Варна/ надминава 200 млрд лв. Тук не броим де факто убитите /неродени/ над 3,5 мил българи от "демокрацията", чети: поробителят Запад.

А българинът търпи и мълчи. Уж демокрация, а я кажи, че НАТО са убийци – на "Козяк" си записан в дяволския ФАЩ-тефтер и българските роби на Запада те описват като враг. А точно враговете на западната демокрация в Българско са борците против западния грабеж и извратеното западно духовно рабство и робство. Няма по-голямо зверство и по-жестока робия днес на света от западната "демокрация".

Евреинът Гео Милев пише: "вековната злоба на роба". Като му дойде времето, тя ще избухне, в епицентъра на българското еничарство прозападно.

А Новият народен съд ще бъде безпощаден, защото еничарите на Запада убиват Отечеството.

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: муспи     Дата: 2017-12-22 19:40:30    
Предлагам, - не е гешефт на устата - всичко каквото виждаме наоколо е все на някои предложения. Предлагам да се загради Месопотамия с непроходими минни полета, - на север онези южни републики от които Съветския Съюз пропищя повече от комунизма, на юг до Суадето и Сомалия включително, на исток до глъбините на Ирак и на запад до изсраел. Дивашката полоса Мароко - Египет и турция ще будат избутани в тази Месопотамия, като от делтата на Нил до Босфора ще бъде част от тези заграждащи минни полета. МВФ ще се настани в Китай, и оттам ще отпуска заеми било за Човечеството, - така ще се нарича тази баш империя от самосебе си, преди още да са се Глобализирали медиите на Азербайджаноегипетскотурската сепаратистка умерена джигахистка армия на Справедливоста. С тези жалки обитатели на Поднебесния Рай - името ще е спуснато от Ксенета в началото, после този Ксенет както впрочем и Ершалахим и Мека са под биопласт растящ стремително, и се вижда на око, как това е единствената храна в Поднебесието. МВФ ще отпуска заеми уж за Продоволствия, които Китай ще се точи да доставя във всякакви количества, но Конгреса на Световните Султани - вече Нова Власт, утвърдена с Референдум проведен върху предполагаемото място на Йершалахим, но без участието на евреите - нетолерантно, и евреите ще бъдат заставени да зачитат толерантноста! - реши еднодушно: Вместо Продукти да се доставят софтови телефончета! Но не китайски - без дискриминация! Искаме германски!