Прегледи: 489 - Коментари: 0
THE EVIL USA /Злото ФАЩ/

THE EVIL USA /Злото ФАЩ/ THE EVIL USA /Злото ФАЩ/

В долната авторска статия коментираме "високите" резултати на ФАЩ в икономиката, политиката, морала, културата и най-вече в извращенията в стопанството.

Поместените снимки са от /полу/изоставени имоти в южните щати, но изоставени заради фалити на компании или на отделни семейства. На снимката с масивната панелна сграда иначе луксозната кола е без предни гуми, т.е, спряла е като финансите на цялата уж № 1 страна в света. Самата сграда е бивш завод, опарил се от икономическата разруха в Америка след 2009 г.

На снимката с дървената сграда имаме семеен фалит. Трудностите на фермерите-янки са се увеличили с около 25 % генерално след "ипотечната" криза, чети: мръсната игра на американските банкстери, които, начело със Сорос предизвикаха фалитите и във ФАЩ, и по целия западен свят, вкл в Българско.

Естествено жертви на банкерските игри са станали не едрият бизнес и финансовите акули, а средната и дребната класа. Не пускаме снимки от Детройт – първият милионен град в света, който официално е признал фалита си. Този град, център на американската автомобилна промишленост доказва и нещо друго – изоставането на американските мотозаводи от Източните "тигри", но и от елитните европейски марки в Германия, Италия, Франция. Нека да отбележим, че вече САЩ са на шесто място в света /през 2015 г ги изпревари и Блазилско/ по общия брой произведени автомобили от всички формати.

Никак не е случайно, че външният дълг на Америка вече наближава $ 21 трил или по $ 65 000 на всеки американец. Всеки втори американец има недостиг в личния/семейния бюджет, което повишава нарастването на дълговата спирала в ущърб на длъжниците.

Нещатният сътрудник на РодинаБг.ком във ФАЩ има вече задачата да прави снимки на просяци, пропаднали наркомани, млади хора, които са загубили всякаква надежда за развитие и дори за оцеляване, както и на закрити поради кризата заводи, фалирали фермерства и цялото икономическо падение на фалиралата реално Америка.

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар: