Прегледи: 385 - Коментари: 0
ЧЕРВЕНАТА руска машина в Корея `18 мачка ФАЩ-WADA бюрократите

ЧЕРВЕНАТА руска машина в Корея `18 мачка ФАЩ-WADA бюрократите

РУСКИТЕ навиячи ще пеят руския химн, до като на пилона се вее флагът на МОК на пилоните на Олимпийския победител.

Такава изненада готвят мъжките агитки на Русия за бюрократите от Световната? /чети: купената от ФАЩ / антидопингова агенция. Вече групи от привърженици на Спартак, Динамо, ЦСКА, Зенит, както и от Далечния Изток и Сибир си купуват или се снабдяват с билети за Пьончхан. А и растоянието от Сибир и Далечния Изток до Южна Корея е 5 до 20 пъти по-близко, от колкото от Европа или ФАЩ. Така до като на други Олимпиади /без Сочи/ количествено превъзходство имат навиячите от ФАЩ, Германия и Скандинавието, то на тази Олимпиада се очакват най-много гости на спортните трибуни от Русия. А тъпите западни бюрократи каквото и да намислят, ще бъдат надцакани от руските националисти.

А как ще благославят продажниците от ВАДА, ще виждаме и чуваме от ТВ:

"КРАСНАЯ/Червената/ МАШИНА" ЕДЕТ/отива/ В КОРЕЮ И НИКАКИХ/никакви/ БЕЛЫХ/бели/ ФЛАГОВ/знамена/

Пока/До като/ российские спортивные функционеры произносят/прпоизнасят/ пространные/просторни/ речи о/за/ принятом/взетото/ решении МОК, пресс-служба президента России призывает/призовава/ к/към/ "глубокому/дълбок/ анализу" случившегося/на случилото се/, а сам президент не сказал/казва/ своего/своето/ решительного слова, спортивное сообщество России заявляет/заявява/, что/че/ на Олимпиаду поедет/ще бъде/, но не с белым/бяло/ флагом/знаме/.

Главная новость минувших суток – запрет МОК выступать сборной России под государственным флагом для большинства российских спортивных функционеров новостью не являлось. Чуда не случилось, то к чему стремились западные недоброжелатели России, произошло, беспрецедентные по своей жесткости меры были официально оглашены.

Обидно и досадно тем, кто собирался всем сердцем поддержать нашу сборную на олимпийских площадках Пхенчхана, но несравнимо больнее тем, кто шел к этим играм все последние четыре года. Многие призывают к бойкоту игр, значительная часть россиян считают, что "чистым" спортсменам нужно разрешить участвовать в Олимпиаде, даже под нейтральным флагом, а вот федерация хоккея нашла другой выход – "никаких белых флагов", сборная России по хоккею поедет в Корею под брендом "Красная машина", сообщает newsli.ru. Любителям хоккея с шайбой во всем мире не нужно объяснять, кто находится на площадке, из какой страны приехали эти парни, а если при этом показать достойную игру, то наше унижение может превратиться в унижение чиновников МОК.

Информация пока/за сега/ не официальная, но она/тя/ активно обсуждается/се обсъжда/ в ФХР.

Опубликовала Елена,, 07.12.2017 в 06,28




Потребител:


Коментар: