Прегледи: 2290 - Коментари: 2
Честито, Махмуд!

Честито, Махмуд!

Чудесна новина от Техеран! НационалистБг.ком изпита неповторимо удоволствие от новината на ИРНА /Иранската национална осведомителна агенция/, че сега действащият Президент на Република Иран Махмуд Ахмадинеджад печели за втори път президентските избори.

При това победата му сега е с огромна преднина - по предварителни данни - над 65 % от подадените гласове. При това, да припомним, че в предните избори Махмуд спечели на ІІ-ри тур и то с около 55 % от гласовете.
Редакцията на националистБг.ком честити великата изборна победа на големия хуманист, бореца срещу ционизма - еврейския фашизъм, срещу неоколониализма и неолиберализма на САЩ, Англия и ЕС, които смучат парите и кръвта и на ислямските народи от Близкия и Средния изток, и от цяла Азия.

Малко история - това са Десетите - след победата на Ислямската революция избори за президента на Иран. Това, което купените и манипулираните от западните разузнавателни централи български медии премълчават и ще се опитат да премълчат, са причините за Победата на народния вожд и любимец Махмуд Ахмадинеджад.

Те са преди всичко икономически - Иран изхвърли всички западни инвеститори-крадци, развива успешно модерна промишленост на световно ниво - компютри, автомобили, мобилни телефони, като цялата печалба от продажба на нефт и газ е в ръцете на ирански частни и държавни фирми.
Тъкмо резултатът от икономическия и технологичен напредък на народа, говорещ на индоевропейски език, даде възможност на правителството на Ахмадинеджад да развива мирна ядрена технология - трън в очите на въоръжен с бойни ядрени оръжия ционистки Израел.

Ние заснехме изборната секция във Варна, по време на провеждането на изборите. Активността в Иран е била изключително висока, подобна е била и във Варна. Тази изборна победа на антициониста Ахмадинеджад е колосален политически шамар за западните тайни служби, които подпомагаха с милиарди долари, медийни манипулации, преки заплахи срещу сегашния президент и естествено с лични срещи - техния неуспял кандидат Мир Хосейн Мусави.

Сега народите от Азия, освен мощта на Китай и икономическия възход на Индия имат един огромен коз: Силен и Единен Иран в борбата със западната "демокрация" - разбирай: западното грабителство на суровини, пари и евтин труд.

Честито Махмуд!
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: The Varna Watchers     Дата: 2009-06-13 06:59:07    
Като ти избухат някоя иранска ракета право на главата - ще ти остане само платеното възхищение!

2. Потребител: ау     Дата: 2009-06-27 11:17:34    
линк:
http://s7.bg.bitefight.org/c.php?uid=74653