Прегледи: 505 - Коментари: 0
ЛЕВСКИ: "ЧЕТИРИ качества трябват на народния работник"

ЛЕВСКИ: "ЧЕТИРИ качества трябват на народния работник"

МОЯТ ГЕНЕТИЧЕСКИ, именен и особено важно – духовен съфамилник - Васил Иванов Кун/ч/ев /Бел.РодБг – Фамилията Кунев идва от "икона", както доказва проф Стефан Илчев в "Речник на българските имена"./ пише в писмо до своя войвода Панайот Хитов, на когото е бил знаменосец:

"Четири качества трябват на народния работник – разсъдливост, постоянство, смелост и великодушие. Едно от тия качества да липсва на народния работник, то той ще улайневи работата, но както и да е."

Когато гледам и анализирам прецизно нашите доморасли политици /Бел.РодБг – Буквалният превод на български от елински на политик е народен работник./, особено десни като Антон Тодоров, Георги Марков, Евгени Дайнов, нестеснения Огнян Минчев, Антоний Гълъбов и вся остальная сволочь, в не по-малка степен и квази левите от БСП, не намирам в тях нито народностност, т.е родолюбие, нито работа, т.е добри дела за унищожавания от демокрацията български премил народец. Напротив – вместо разсъдливост разчитам в делата и думите им празноглавие, вместо постоянство – жалка извратливост /Бел.РодБг – Връх в това фурнаджийсколопатене е днешният ни премиер, който в един ден преди година 3 пъти си смени мнението./, вместо смелост личи мише подмазвачество и то особено на ФАЩ-крадците, а вместо великодушие просто очеблъскащо и стихийно-примитивно изригва омраза.

Изобщо омразата на българи срещу българи, народоунищожителна, Българоубийца и Българотуморизираща гърми по националните???? БТВ, Нова, БИТ, дори по БНТ и БНР, които по Конституция и по Закон е абсолютно задължително да не проповядват българоомраза. Ето, Стефан Москов, който в своите писания и жалки пиеси ни казва "нещо", има първата задача да оплюе, охрачи, унизи и осере българина. Дори в детска пиеса негова има псувни, което е наказуемо по Закон.

Но кой ти гледа, от как дойде ДИМокрацията, Закона... Важното е да се подгънем като Петко Бочаров пред ФАЩ-посланика, както по същия начин преди това пред ПРЕДНИЯ Бащица – Живков.

А в постингите на антикомунистите /те са антикомунисти пред компа, ама иначе са си траяли дори на открити БКП-събрания преди 10 Ноември, като на тези събрания - на тях за сведение на младите с промити мозъци от ционистката вълчезмийска пропаганда спокойно можеше да се критикува/ са си мълчали като гнили пъпеши. Можеше да вложа по-познато сравнение, но нека да съм самобитен, а не блюдолизец с речника на брюкселизма, да – става въпрос за брюкселските зелки от ЕК и ЕС.

ОМРАЗАТА! Това е единственото /анти/духовно явление и поведение, което себемразещият се все повече Запад иска от нашия естаблишмънт – политически и "творчески". Творчески в кавички, защото комай чуя или четна някой прозападен пишещ, все едно виждам цукало с фекалии, най-вече антибългарски.

Нека да завърша целенасочената си гротеска така: Всеки прозападен келеш ще си получи присъдата от Новия Народен съд, като това народът ще стори:
Разсъдливо,
С постоянство,
Смело и
/НЕ!/Великодушно.

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар: