Прегледи: 473 - Коментари: 0
РУСИЯ приема Световното по футбол, Жребият:

РУСИЯ приема Световното по футбол, Жребият:

СВЕТОВНОТО първенство по футбол `2018 вече е в Русия.

Днес в руската столица Москва се тегли жребият, според който ще се изиграят 63-те мача в различните стадиони. Братската словянска държава има и финансите, и гостоприемството, и опита от най-големите световни форуми. След като прие Олимпиадите в Москва `1980 /лятна/ и Сочи `2014 /зимна/ сега руските градове, техните жители и гости от целия свят ще се наслаждават на Цар Футбол.

Големи световни звезди – Никита Симонян от Русия, Гари Линекер и Гордън Бенкс от Англия, Диего Марадона от Аржентина, Фабио Канаваро от Италия, Диего Форлан от Уругвай, Карлос Пуйол от Испания заедно с руската спортна журналистка Мария Командная изтеглиха жребия за 8-те групи по 4 отбора. Русия бе единствена с дирижиран жребий и поставена като водач на група "А" по причина, че е домакин.

Единственото условие бе подреждането на всички 32 тима според коефициента на ФИФА +, че в една група не може да има повече от един отбор от континент. Тук изключението на правилото е, че само от Европа може да имаме повече от един отбор в група, но и не повече от два. Така следва, че единствено европейски отбори ще има във всички групи.

В други статии ще представим всеки стадион и всеки град, в който има стадион. Нека да благодарим на Русия и най-вече на Президента Владимир Путин, който направи възможно да има футболен празник и велики спектакли. Цената на билетите е от $ 20 за най-евтините билети за руските граждани и достига до $ 1100 за билетите за финалния мач на Лужники в Москва.

А за съжаление ние българите заради наложената ни от Запада демокрация и падението на Българско ще гледаме Световното в Русия само по тв.

Забележка: С червен цвят са световните шампиони през годините, а с шрифт - европейските.

Група А:

Русия

Саудитска Арабия

Египет

Уругвай


Група В:

Португалия

Испания

Мароко

Иран


Група С:

Франция

Австралия

Перу

Дания


Група D:

Аржентина

Исландия

Хърватия

Нигерия


Група E:

Бразилия

Швейцария

Коста Рика

Сърбия


Група F:

Германия

Мексико

Швеция

Република КореяГрупа G:

Белгия

Панама

Тунис

Англия


Група H:

Полша

Сенегал

Колумбия

Япония


Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар: