Прегледи: 1268 - Коментари: 3
НОВАТА Република Сръбска - трън в таза на Запада

НОВАТА Република Сръбска - трън в таза на Запада

"Няма сила, която да спре главата, която е решила да се отдели от шията си в името на Свободата на Отечеството!"

Христо Ботев

Думите на гения на Българско са послание към всички угнетители. Начело с ФАЩ и Англия и покрай тях западните страни, които обират огризките от Африка, Азия и Латинска Америка. След предателството на Горбачов и алкохолика Елцин, словянството и православието бяха подложени на циничен целенасочен ГЕНОЦИД от Запада. Преди години, някъде около 1995, бях на среща с водещи ръководители от Република Сръбска. Не имаха стотици видео- фото- и писмени доказателства, че не сърбите са провеждали геноцид над мюсюлманите, а обратното. Днес Трибуналът в Хага, купен от ЦРУ и западните крадецо-убийци обяви героя на Словянството за престъпник и го осъди на доживотен затвор.

Но дойде руският политически гений Владимир Путин и стъпка по стъпка сродните духовно и генетично на Българско народи се връщат на първенствуващата си позиция:

Милорад Додик обяви Република Сръбска в Босна за държава
22.11.2017

По случай навършилите се във вторник 22 г от постигането на Дейтънското мирно споразумение лидерът на босненските сърби Милорад Додик обяви Република Сръбска в Босна за държава.

Република Сръбска съществува от 09 януари 1992 г, държавността й съгласно международното право се състои от територия, ефективна власт и народ, беше и участник в мирните преговори по време на войната, написа Додик в издавания в Баня Лука вестник "Глас Сръбске". Президентът на Република Сръбска заяви, че бившият главнокомандващ босненските сръбски сили Ратко Младич ще остане легенда за сънародниците си.

Независимо каква присъда ще му произнесе в сряда трибуналът за военните престъпления в бивша Югославия.

От: БНР и собствена информация
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Русофил но не путинофил     Дата: 2017-11-23 12:18:08    
За Ботев и Русия
http://www.faktor.bg/bg/articles/mneniya/lacheni-tsarvuli/-zashto-botev-vidya-balgarskite-rusofili-kato-fekalii-ot-draglivoto-magare-rusiya-46800

2. Потребител: Вазов     Дата: 2017-11-23 22:55:51    
Русия - таз страна велика,
по шир, по брой, по сила.
Тя в мрака бива нам светило,
надежда - в нашите злини.

Забележка: Бащата на Вазов е бил убит от турците, а Русия безплатно обучава Ботьов и хиляди български младежи.

3. Потребител: др Михаил Николов     Дата: 2017-11-24 18:13:28    
Присъдата на Радко Чладич е кървав венец на сътворената от Ъмерика антиправославна инквизиция-този престъпен съд оправда всички босненсли и хърватски главорези! А Младич е и ще бъдеще наш герой знаме правослаието!