Прегледи: 1442 - Коментари: 1
КНДР ще бомбардира Йелоустоун, за да накаже ФАЩ

КНДР ще бомбардира Йелоустоун, за да накаже ФАЩ

ТРУДНО е да се определи коя държава е по-вредна за човечеството - КНДР или ФАЩ.

Пентагонът се готви да изравни със земята Северна Корея /твърдение на Тръмп/, а в отговор Ким Чен Ин ще разпореди атака с ядрени и вероятно с термоядрени заряди върху Йелоустоун. Е, кой от двамата е прав, че да унищожава невинните народи на двете държави.

Впрочем долната статия показва, че думите на лидера на КНДР не са розов балон:

"БОМБИТЬ ЙЕЛЛОУСТОУН" - СЕВЕРНАЯ КОРЕЯ ПРИДУМАЛА/измисли/ ПЛАН, КАК БЫСТРО/бързо/ УНИЧТОЖИТЬ/да унищожи/ США, РЕЗУЛЬТАТ БУДЕТ/ще бъде/ КАТАСТРОФИЧЕСКИМ ДЛЯ/за/ ВСЕХ/всички/

КНДР взорвёт/ще взриви/ Йеллоустоун
Северная Корея планирует/планира/ подтолкнуть/да подтикне/ супервулкан Йеллоустоун к/към/ извержению/изригване/, чтобы/за да/ уничтожить/унищожат/ США.

Об этом катастрофическом шаге Ким Чен Ына рассказал Дэвид Мид, который предсказывает гибель человечества от приближения планеты Нибиру. Сначала этот предсказатель предполагал, что КНДР начнёт бомбить Йеллоустоун в сентябре этого года, однако, сроки по всей видимости сдвинулись, пишет британское издание Express.

В пользу своей версии развития событий он приводит несколько доказательств:
Во-первых, - по его мнению, Северной Кореи удалось разработать водородную бомбу.
Во-вторых, - уже на протяжении длительного времени они изучают свой опасный супервулкан Пэктусан.

Всё это делается для того, чтобы рассчитать точное попадание в Йеллоустоун с силой, способной "сорвать крышку" у супервулкана и вызвать его извержение. Дэвид Мин добавил к своему сообщению информацию о том, что ему поступают угрозы за то, что он раскрыл все планы КНДР. Уже сейчас известно, что извержение Йеллоустоуна приведёт к гибели 87 тысяч человек, две трети территории Соединённых штатов будут непригодны для существования.

А для/за/ всей/цялата/ планеты/планета/ на длительное/дълго/ время/време/ наступит/ще настъпи/ "ядерная зима".

Источник: Внешнеэкономические связи
автор: Таисия ПРОНИНА
Опубликовала Таня*, 14.11.2017 в 06,54




Потребител:


Коментар:

1. Потребител: муспи     Дата: 2017-12-21 15:34:51    
Привидно, баш колонията, баш базата, центъра на световното еврейсктво е САЩ, и в същото време азиатското джудже е създадено и се финансира от тези евреи! Целта на дявола яхве не е усвояване от евреите на наследството, че на най залупения евреин 2600 слути, а унищожаването на бялата раса, в която Бога си е вложил духа, и евреите потънали в азарбайджанотюркска злоба могат само да свирепствата и да пият кръв на бяли юноши - по талмуд. Край на света?! На кой свят? - на еврейския ли? Този край се чака с нетърпение, - всичко след него - ядерна зима, 50 века стандард на Амазония, деградация и изчезване на човешкия род - са все за предпочитане пред еврейския свят! Ние сме в ада, това е смъртта, и се появява тясна врата за излизане.