Прегледи: 761 - Коментари: 4
ДА ПОЧИСТИМ ДОМА СИ, ДА ОТВОРИМ СЪРЦАТА СИ!

ДА ПОЧИСТИМ ДОМА СИ, ДА ОТВОРИМ СЪРЦАТА СИ! ДА ПОЧИСТИМ ДОМА СИ, ДА ОТВОРИМ СЪРЦАТА СИ!

АТАКИСТИ – ДОБРОВОЛЦИ ПОЧИСТИХА ОСНОВНО ЦЕНТРАЛНИЯ ВАРНЕНСКИ КЛУБ НА ПАРТИЯТА

В съботния ден от 11,00 часа във варненския централен клуб на политическа партия АТАКА стартира една почти осем часова доброволческа инициатива за основно освежаване, почистване и преподреждане на централата в морската столица.

Членове и симпатизанти – националисти самоотвержено се включиха в акцията под надслов "Да почистим дома си, да отворим сърцата си!" В продължение на почти цял ден доброволците отстраниха от клуба десетки килограми отпадъци - ненужни агитационни материали и други непотребни вещи събиращи единствено нечистотии. Варненските патриоти основно преподредиха своя клуб, така, че да го превърнат в едно приветливо и гостоприемно място за всеки буден варненец с дълбоко хуманни и социални идеи, в чиито гърди бие сърце българско.

Основни организатори на кампанията за чист дом, сърце и душа бяха Томи и Грация – дългогодишни членове на партия АТАКА от варненския район – Владиславово, безкористни привърженици на националната кауза, един блестящ пример за образцово българско семейство носител на традиционни ценности и добродетели като Християнски консерватизъм и безгранично трудолюбие. Както може да се очаква, в акцията активно участие взе и наскоро новоизбраният варненски общински председател на партията – Станислав Темелков. Националистите в морската столица от дълго време очакваха момента, в който ще си имат свое ръководство и може би с това се обяснява и огромния ентусиазъм и оптимизъм, с който патриотите почистваха своя клуб.

Пред репортер на РодинаБг.ком организаторите споделиха своето най-искрено и дълбоко удовлетворение от проведената акция. Да чистиш не просто своя дом, а едно средище на родолюбието, не е обикновен битов акт. Той носи в себе си ясните и недвусмислени послания на съвременния градивен национализъм, а именно – да направим живота си по-добър, красив и щастлив като почистим и подредим собствения си дом – заедно като една душа. По думи на организаторите на акцията самото полагане на самоотвержен и доброволен труд по физическото отстраняване на отпадъците представлява своеобразно прочистване и на собствения ни дух. Според патриотите безпорядъка заедно с материалната и душевна мръсотия е тази, която е майка на трагедията на днешния свят. Тя превърна огромни човешки маси – милиони хора в постоянни бегълци без корени и собствени лица.

Тази гибелна световна тенденция не пожали и нашия народ. 28 го от така наречената демокрация или по-скоро – демонокрация, два милиона и половина българи са напуснали отечеството си, за да търсят своето изгубено щастие нейде там по незнайни чужди двори. В тази връзка г-н Темелков още отбелязва: "С днешната кампания ние – варненските патриоти искаме да покажем само едно: В нашия живот няма нищо по-ценно от родния кът. Нашият дом е нашата крепост. Благодарни сме на Томи и Грация – това отрудено българско семейство. Със своя неуморен труд в името на каузата те разкриха смисъла пред всички ни на това, да отворим широко сърцата си за новите – стари ценности на Християн-социалния консерватизъм и патриотизъм. Чрез своите дела, както е записано и в Светото писание те по един красноречив начин ни посочиха и дълбокия смисъл на великата мъдрост – "Всеки камък си тежи на мястото", от което следва, че нашето място си е единствено тук и ние сме длъжни да вложим всичко от себе си, за да го направим най-доброто.

Тук е необходимо да припомня, че усърдието, с което националистите почистваха и подреждаха своя клуб се намира в тясна кореспонденция с управленския стил на Станислав Темелков, в качеството му на бивш общински съветник от квотата на политическа партия АТАКА. Тогава той със зъби и нокти отстояваше правото на варненци да живеят в една по-зелена и чиста среда.

Акция "чистота" в този смисъл бе заявка за една последователност в неговото управление и като общински председател на местната структура на националистите.

Александър Атанасов – Варна
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: ДИМИТЪР     Дата: 2017-11-14 22:11:23    
Много се радвам на промяната в Атака .Необходимо да припомня, че усърдието, с което националистите почистваха и подреждаха своя клуб се намира в тясна кореспонденция с управленския стил на Станислав Темелков, в качеството му на бивш общински съветник от квотата на политическа партия АТАКА. Тогава той със зъби и нокти отстояваше правото на варненци да живеят в една по-зелена и чиста среда. П.С.Не сам го преписал.Те първа предстоят промени.

2. Потребител: Петко     Дата: 2017-11-15 08:00:48    
Почистили са отвън, но са замърсили отвътре, та чак вони.

3. Потребител: СТОЯН ИВАНОВ     Дата: 2017-11-15 16:04:31    
Напротив, и от вътре е почистено, и отвън. Премахната е старата воня.

4. Потребител: Haha     Дата: 2017-11-24 10:57:35    
Това е новия клуб на Делян Пеевски