Прегледи: 787 - Коментари: 3
АЗ не съм демократ и никога няма да бъда

АЗ не съм демократ и никога няма да бъда

Да, демокрацията се оказа ЧЕРНО УБИЙСТВО за Българско.

Убийство демографско, но убийство и нравствено, естетическо, промишлено, технологично, политическо – убийство във всичко. Демографската катастрофа, предизвикана от потребителския егоизъм на Европейския съюз, от наложените ни косвено след варварските бомбардировки на САЩ над Югославия евроатлантически "ценности" - е по-страшна от първите 20 г на турското робство, когато от 2 мил ставаме на 400 хил. Защото тогава българката и българското семейство са възстановявали нацията с много деца, а днес българката и българското семейство са притиснати и икономически, и етнически – от "малцинствата". Които храним, лекуваме и умножаваме с нашия труд – но с "евротолерантните" /чети: антинационалните/ ни закони.

И най-страшното: като зловеща от приказките ламя Европейският поглъща децата ни. Които после праща да слугуват – да мият, подове, тоалетни, осрани дядовци и баби. И като в поговорката "И в блатото растат цветя." – тук-таме някой е на добра "позиция", сиреч най-много средна класа. Освен продажниците еничари на Запада като Иван Кръстев, то комай няма друг.

Нека завърша с факта, че Виктор Орбан беше "големият" демократ на Унгарско. Но – проумял каква смъртоносна болест, какъв най-най-злокачествен тумор е демокрацията, я отрече на практика. Демокрацията е по-убийствена за Българско /а с мигрантите, спонсорирани от соросоидите, и за Европейско/ от фашизма.

И както съм потомствен националист и антифашист, така със същата и още по-голяма сила и мъдра убеденост заявявам, че не съм демократ и никога няма да бъда.

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: 666     Дата: 2017-11-08 00:48:44    
На кой ли му пука...

2. Потребител: 666     Дата: 2017-11-08 01:02:09    
На кой ли му пука...

3. Потребител: На КОГО!     Дата: 2017-11-08 15:14:15    
Авторът на постинги №№ 1, 2 е демократ-невежа:
1.Няма дигитална култура, щом повтаря постинга си
2.Няма езикова култура, щом пише на кой, вместо на кого - както е според Официалния Речник на БАН на Българския книжовен език

Те такива са българските демократи - не зачитат нищо българско, а имат самонадеяно-надути претенции.